ROZMOWY O WSZYSTKIM I O NICZYM
-
@Łukasz-Kowalski Forum nigdy nie szumiało jakoś niezwykle, ale rzeczywiście większość "życia" grą toczy się na Discordzie. Fora narodowe w oSM znikają jedno po drugim... i nasze pewnie kiedyś zostanie zamknięte, choć spośród narodowych jest od lat w czołówce, jeśli chodzi o aktywność .
-
Siema wszystkim
Jak tutaj jest z trwającymi meczami? Da się je oglądać chociaż z aplikacji? -
@Krzysiek77 Jest relacja pisana i z aplikacji, i na laptopie. Jak masz wyobraźnię to emocje też są
-
Polska pokonała wczoraj Niemcy w towarzyskim meczu na Stadionie Narodowym 1:0 po golu główką Jakuba Kiwiora wykazując się 100% skutecznością (jeden celny strzał na bramkę w całym spotkaniu!). Niemcy mieli takich celnych strzałów 10x więcej, ale i tak nie udało im się pokonać Szczęsnego w bramce, który rozegrał fantastyczny mecz, będąc najlepszym polskim zawodnikiem w meczu. Jakie macie refleksje po meczu? @language-pl
-
@jasiuk88
Część ,sorry ...co z grupą husaria sniki26.Znalazlem informacje że on nie żyje??co jest grane.. -
@SIR-CAPITAL-CITY-WARSAW jeżeli chodzi o Snikiego to ja nie jestem osobą odpowiednią aby mówić o tym co się wydarzyło gdyż nie miałem z nim kontaktu za bardzo na stopie prywatnej.
Co do Grupy która założył to połączyła się ona z inna topowa polska grupa o nazwie "Polish Patriots" i pod taka nazwa aktualnie występuje. Wydaje mi się że są na szczycie polskiego rankingu albo na 2gim miejscu. Reprezentują też kraj na arenie międzynarodowej jako grupa oraz poszczególni gracze więc godnie podtrzymują tradycję. -
@jasiuk88 czyli,starej husari nie ma ..dwóch ludzi ze starej załogi...ja pierdziele..czas jest straszny..zabiera nam przyjaciół,wspólne hobby...szok ..ten facet miał małą córkę,młodą żonę.. Ten czat jest straszny
-
This post is deleted!