Oyun hakkımı gasp ediyor
-
Anasını sikeyim 2. Dakikada kirmizi gormemin mantigi yok. Bu yüzden ligi kaybettim. Orospu cocugu portekizliyi dr banlamadilar hâlâ hak gasp edin anca orospu çocuklari obez modlar bi siki beceremiyor. Oyun daha iyi olduğum için kuduruyor annenizi çok iyi sikiyorum diye kuduruyosunuz de mi? Orospu çocukları gebermeyo hak ediyorsunuz intihar edin orospu cocuklari hayata bi katkiniz yok anasinin amina bosaldiklarim. Kardeşleriniz geliyo yolda annenizin amına foşur foşur boşaldım piç kurulari. Oyunda emegi gecen herkesin aminakoyayim hepsi katiksiz orospu çocuğudur. Bu dediklerim tamamiyle objektif kendi yorumum değil. -
Forum kurallarını okumalısınız…
-
Anasını sikeyim 2. Dakikada kirmizi gormemin mantigi yok. Bu yüzden ligi kaybettim. Orospu cocugu portekizliyi dr banlamadilar hâlâ hak gasp edin anca orospu çocuklari obez modlar bi siki beceremiyor. Oyun daha iyi olduğum için kuduruyor annenizi çok iyi sikiyorum diye kuduruyosunuz de mi? Orospu çocukları gebermeyo hak ediyorsunuz intihar edin orospu cocuklari hayata bi katkiniz yok anasinin amina bosaldiklarim. Kardeşleriniz geliyo yolda annenizin amına foşur foşur boşaldım piç kurulari. Oyunda emegi gecen herkesin aminakoyayim hepsi katiksiz orospu çocuğudur. Bu dediklerim tamamiyle objektif kendi yorumum değil.@AbdurrahmanNamıkBey Engel yiyeceksin.
-
M mrtgll33 locked this topic
-
M mrtgll33 referenced this topic