OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@osmancandar
Hadi inşallah abi :flag_tr: -
Geçen sene katılma hakkı kazandığım dünya şampiyonasına bu sene inşallah türkiyeden çok daha fazla kişi katılır birlikte mücadele ederiz, umarım şampiyon türkiyeden çıkar
-
Son 2 senedir bir Türk hegemonyası hakim zaten, 2015 te verilmeyen şampiyonluk ve finalde ekibimizden 3 menajerin olması, 2016 yılında merthan ile olan Dünya 2.liği ve ayrıca karakanim'in ilk turda yada yarı finalde tam hatırlayamıyorum ama ligi domine etmesi, gurur verici şeyler bunlar. İnşallah bu sene daha çok Türk menajer katılır.
-
@F.S.M.0.13 Kısmetse ekipten 10 kişi ile rekor katılım olacak
-
@mrtgll33 evet bizim ekip baya iyi gidiyor geçen senede 4 kişi katılmıştı türkiyeden toplam katılım 10 kişi olduğunu düşünürsek bu azımsanmayacak bir sayı ama umarım biz türkler olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz sadece katılmakla kalmayıp dünya çapında da başarı sağlarız
-
@F.S.M.0.13 Bu sene Türkiye'den katılım daha çok olacaktır, ekip olarak DŞ 2016 ya 4 kişi gönderdik. Ondan önceki sene 6 kişi gönderdik. Bu sene amacım 10
-
@koyucu6704 OSM Dünya Şampiyonası OSM Staffları tarafından, belirlenen periyotta kazanılmış menajer puanlarını baz alarak oyundaki en iyi menajerler için düzenlenen resmi bir turnuvadır. Değerlendirme periyotunda ve sonrası veya OSM Dünya Şampiyonası süresinde hileciler veya forum cezası almış menajerler turnuvaya katılamaz ve liglerde oynayamaz.
14 Aralık - 31 Mayıs tarihleri arasından Maximum menajer puanı toplamaya çalışmalısınız.
-
Bu turnuvanın sistemi bana göre değişmeli. Belirtilen tarihler arasında hangi hesaplarda daha çok puan toplanmışsa o hesap kaale alınıyor. halbuki 4 hesabın da kaale alınması lazım. Tüm hesapların puan toplamının ortalamasıyla olması lazım diye düşünüyorum. Nedenine gelirsek de sadace 1 hesap baz alınırsa hile ve hurdayla mp kasılabilir, ki dünya genelinde bunu yapan menajerler bir hayli mevcut zaten. 4 hesapla mp kasmak hem çok zor olur hem de 1 hesaba nazaran daha da riskli olur.