Trendyol Süper Lig 2025/2026
-

böyle bir maç yok mutluluğumu dilimle anlatamıyorum bir italya devini 5:2 mağlup ettik galatasaray bir dünya devi
-
gabriel sara iyi oynamasaydı maçı kaybedebilirdik
-
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'de 33. hafta oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
Tüm maçların 9 Mayıs Cumartesi günü, saat 20.00'de başlayacak.
İşte Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri
-
Gençlerbirliği-Kasımpaşa (Eryaman) - Cihan Aydın
-
Galatasaray-Antalyaspor (RAMS Park) - Çağdaş Altay
-
Beşiktaş-Trabzonspor (Tüpraş) - Oğuzhan Çakır
-
Başakşehir-Samsunspor (Başakşehir Fatih Terim) - Gürcan Hasova
-
Kocaelispor-Fatih Karagümrük (Turka Araç Muayene Kocaeli) - Adnan Deniz Kayetepe
-
Göztepe-Gaziantep FK (Isonem Park Gürsel Aksel) - Batuhan Kolak
-
Konyaspor-Fenerbahçe (MEDAŞ Konya Büyükşehir) - Atilla Karaoğlan
-
Eyüpspor-Çaykur Rizespor (Recep Tayyip Erdoğan) - Halil Umut Meler
-
Alanyaspor-Kayserispor (Alanya Oba) - Yasin Kol
-
-
Şampiyonluk gecesi olabilir! Süper Lig’de kritik 33. hafta
Süper Lig’de 33. hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Lider Galatasaray, Antalyaspor’u mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.
-
çok mutluyum Galatasarayımız şampiyon oldu dün akşamki maçı heyecan dolu bakışlarla seyrettik galim cimbom oldu tüm takımlara başarılar
-

Galatasaraylılar bu adamı unutmamalı osimhen yokken bu vardı ve sakatlık döneminden önce çok iyi oynuyordu antalya spor maçınıda unutmadık ilk 11 oynarsa geri aynı formunu alabilir ben bir galatasaraylı olarak icardiyi çok seviyorum taraftarlar tarafından çok özel sevilen bir adam -
Mayıslarda biz çok mu iyiyiz yani galatasaray yoksa bana banamı öyle galiyor anlamadım mayıslar bizimdir her mayıs şampiyonluk 30 mayıs iyi bir sampiyonlar liği finali izleyeceğiz bu arada sabahları dünya kupası maçlarınıda unutmayalım
-
BU YIL Kİ ÖNEMLİ MAÇLAR
30MAYIS :ŞAMPİYONLAR LİĞİ F.İ.N.A.L
ARSENAL VS PARİS SAİNT DÜNYA KUPASI14HAZİRAN: 20HAZİRAN: 26HAZİRAN:
AVUSTRALYA VS TÜRKİYE TÜRKİYE VS PARAGUAY TÜRKİYE VS AMERİKA
Türkiyeyi gönülden destekliyoruz inşallah dünya kupasında iyi bir başarı alır