OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro çizgi taktiklerim nasıl olsun ?
-
@Bay-Umut-Köse Çok kapanmış sende 4231KGV kullanmalısın :thinking:
-
@sexonnthebic 4231KGV ayarla bence. Alan savunması olsun.
-
@mrtgll33 presi 70 diğerlerini 50-60 arası yapmayı düşünüyorum ?
-
@sexonnthebic Presi 59- 69 diğerlerini de 49-59 arası yapın bence
-
@mrtgll33 4 orta saham var desem
-
@mrtgll33 ÇOK MU KOMİK OLMUŞ
-
@Bay-Umut-Köse 442A Paslaşarak yap. uzun top asla çıkma Tempo da çok yüksek, onu ortala biraz.
-
@mrtgll33 peki çizgi taktikleri?
-
@Bay-Umut-Köse Orta sahayı düzelt mevkisinde kalsın
-
@mrtgll33 bir de şu ofsayt ve markaj konularına açıklıklık getir başka soru sormayacağım Ofsayt Evet - Hayır ne zaman kullanılmalı Adam Adama Markaj - Alan ne zaman kullanılmalı
-
@Bay-Umut-Köse Valla ofsayt kullanmıyorum hiç Adam adama da tercih ettiğim bir sistem değil o sebeple yanlış yönlendirmeyim :hugging:
-
@Bay-Umut-Köse kadron iyiyse 4 3 3 a kk çıkabilirsin
-
Selamün Aleyküm danşmaya geldim, ligde dortmundu sonradan aldım ve gerilerden 3.'lüğe kadar getirdim. Deplasmanda lig 2.'siyle maçım var. Yenmem lazım nasıl çıkmalıyım?
4-3-3A Oynuyor
Bu da benim taktiğim;
-
benle eşit güçte rakip 3-4-3A oynuyo maç benim sahamda nasıl karşılık veriyim ?
-
Merhabalar
Munited ile maçım var 442B oynuyor kadro degeri 843 € benim takım chelsea 433A oynuyorm kadro degerim 745 € hangi taktikle başa çıkabilirm :)ligde aramızda 1 puan fark var ama bnei ilk maçta 5-1 yendi kampa gitmişti ben girmemiştim. Biri kupa olmak üzere iki maç oynayacagım onula ne yapayım yardımcı olrmusnuz:)
-
Arkadaşlar bu hafta çok önemli bi maçım var ligde 5te 5 yaptım ve birinciyim takımım Redbull Liepzig kadromu baya güçlendirdim başlangıca göre 192m kadro değerim var oynadığım rakip 340m dortmund la oynuyorum 433 oynuyor genelde ama hangi taktiği yaptığını göremiyorum gizli açmış ortasaham ondan daha iyi defansım çok kötü nasıl bi taktik yapmalıyım diye düşünüyorum 4-5-1 defansif kgv oynamayı düşünüyorum ama hem evimdeyim hem antreman açtım hem de kendi sahamı geliştirdim onunda avantajı var 4-3-3 mü oynasam diye düşünmekteyim .oynadığım rakip tanıdık benim oynadığım taktiğe göre taktiğini değiştirebilir sizce nasıl oynamalıyım
-
@lordserty bana kalırsa ofansif oyna antreman alıp defansif oynamak mantıksız zaten.
-
442 b ye karşı hangi taktikle çıkılır deplasmandayım güçler yakın