English Forum Moderators Wanted
-
@ToomAnyWays Próbuj :thumbsup_tone1: Nikt nie jest bez sans.
-
@ToomAnyWays Dawaj!! To by była super sprawa być modem na forum światowym!! Składaj aplikację i trzymam kciuki za powodzenie
-
@ToomAnyWays Jedziesz z tematem XD
-
@Dovco_HandF Jak to ma wyglądać? To ma być coś w stylu CV?
-
@ToomAnyWays
Powodzenia -
@ToomAnyWays na pewno 3 zdjęcia muszą być..:)
-
@ToomAnyWays Myślę że w mailu powinieneś ustosunkować się do tych wszystkich punktów. I to nie w jednym zdaniu, tylko bardziej wylewnie
@Dovco_HandF said in English Forum Moderators Wanted:
Jeżeli ktoś jest zainteresowany jest fucha do wzięcia. Oczywiście jak ktoś zna bardzo dobrze język angielski :thumbsup_tone1:.
@SpecialOne said in Forum Moderators Wanted:
- Send your application until 23:59h (GMT) Sunday 5th March;
- Include your manager name
- Real name
- How many times you log on OSM forums on a daily basis and how much time you spend on them
- Write a small text explaining why you want to be a forum moderator and talk a bit about yourself, mainly qualities that will qualify you as a good choice
-
@Dovco_HandF Wysłałem maila. Zobaczymy co z tego będzie
-
@ToomAnyWays Powodzenia
-
@mihau1878 Dzięki
-
@ToomAnyWays said in English Forum Moderators Wanted:
@Dovco_HandF Wysłałem maila. Zobaczymy co z tego będzie
jak to co? kariera i sława
-
@ToomAnyWays Jak to mówią: "Świat należy do odważnych, nikt nie pamięta tchórzy" :ok_hand_tone1:.
-
@ToomAnyWays Najważniejszy krok za tobą. Teraz pozostaje czekać. Oby się udało
-
Dostałem taką wiadomość:
Hi Michał,*I'm really sorry, but one of the criteria is that OSM shouldn't have support team on your native language.
Your native language is Spanish and we do have a Support team for Polish Community.I'm not sure if you ever applied there, but I'll forward your application to Spanish CM and if they need extra moderators, he'll get in touch with you.
Regards,
Albino Costa* -
Skąd oni wytrzasnęli ten hiszpański? No chyba że to faktycznie twój język podstawowy No ale niestety wygląda na to że jeśli mamy nasze polskie forum to można się ubiegać jedynie o bycie moderatorem na naszym polskim podwórku...
-
@Michal_ACM Też nie wiem skąd wzięli ten hiszpański Trochę szkoda.
-
@ToomAnyWays Na weekend ogłoszę nabór na stanowisko Moderatora Forum w Polsce. Są 2 wakaty do wzięcia po pimusie i Sochaczewie :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ja na pewno będę w Polsce chętny