🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Dovco_HandF
Tutaj mam skrót z meczu, dla osób, które nie oglądały tego pięknego i emocjonującego meczu GG MU
link text -
Macie link do strony, bo coś nie mogę wstawić tego skrótu
link text -
@mihau1878 Najgorszy mecz Zlatana w United. Nawet nie wiecie jak darłem ryja w końcówce meczu XD
-
@ToomAnyWays a widzisz...Niektórych cieszy słaba postawa Szweda
-
@huzar-shakir Mnie akurat nie.
-
Boruc MVP meczu! United nie dało rady słabiutkiemu dziś rywalowi. Zlatan był do zmiany juz po 30 min i nie rozumiem decyzji dlaczego po tym incydencie z końcówki pierwszej połowy, wyszedł w ogóle na drugą.....
-
@ToomAnyWays Lubię Manchester, ale ten drugi
-
Jako że dziś zdałem licencje na kolejną runde wiosenną w sędziowaniu pozwolę sobie ocenić że całą tą sytuacje sprowokował sędzia.
Puścił korzyść na 17 metrze po faulu na Rooney'u ( nie wiadomo dlaczego, piłka poszła do tyłu a w polu karnym pełno ludzi,żadnej wolnej strefy do dalszej dobrej akcji) a co się dalej wydarzyło widzimi w powtórkach bo nawet ja sam tego nie zauważyłem.
Nie był to może jakiś rażący błąd ( chciał dobrze) nie mogł sadzić że takie będą konsekwencje jego decyzji. Pewnie to go nauczy że nie daje się korzyśći na 17 metrze na wprost bramki.
Nie rozumiem.tez czemu Ibra nie dostał czerwonej bo to że Mingd chcial wdeptać twarz szweda w murawę jak kamień węgielny mógł nie zauważyć, ale łokieć Ibry miał jak na widelcu wszystko dokładnie widział. Nie dziwię się reakcji Króla Artura -
4 karny obroniony w tym sezonie przez Boruca .
-
@Przemek-Kaszti Ibra mógł dostać czerwo, to mogę stwierdzić na 100%, widocznie sędzia trochę stchórzył, bo to jednak Zlatan, do tego Roo pogadał jeszcze z sędzią i może dlatego nie dał kartki. Poza tym Zlatan dzisiaj grał tragicznie i wkurza mnie że Mou nie ściągnął go, ale za to zdjął Rooneya, który grał dużo lepszy mecz niż Zlatan. Jak widać jest nie do ruszenia. Podobnie jak Pogba.
-
@ToomAnyWays mnie tez to denerwuje , co prawda zawdzieczamy mu wieķszasc goli w tym sezonie. Ale czasem mogłby go juz sciagnąć w koncu ma juz swoje lata a wczoraj nie dosc ze zle grał to jeszcze szukał kartki za nie fair play. Pogba tez słabo grał a zszedł Rooney który grał naprawde dobrze i gdyby nie pracował na całym boisku a stał jak Ibra tylko z przodu to tez by trafił kilkanaście bramek. Denerwuje mnie to ze nie daje mu nawet szans w koncówce i woli wpuścić zamiasy niego "Afro "
-
@Przemek-Kaszti
o jaką sytuację chodzi z Ibrą? Bo nie widziałem w skrócie nic konkretnego..jakby ktoś mógł wrzucić tutaj to będę wdzięczny -
@pimus1910 a sytuacje Wings'a tez nie widzialeś??
-
@Przemek-Kaszti
Widziałem tylko to co na filmiku wyżej -
To sobie poszukaj bo mnie się nie chce
-
Łe no Michał dodał w tym filmie wszystkie faule a ja myślałem że zapętla już ten łokiec
-
@Przemek-Kaszti
Weekend trwa
Więc widziałem -
Ale zbliża się ku końcowi zastanawiam się właśnie czy wypić ostatnie piwo ;)?
I korzystająć z tego że mojej szefowej tu nie ma to napiszę że jutro planuje labe dzień i swoje interesy załatwiać bo plan na marzeć w sumie już zrealizowany