MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Ciamajda i Jerzy ładna forma. Czekam na mojego następce. Za rok myślę że powalczę
-
Ja też myślę że powalczysz Wracaj do nas .
-
@Hustin-Doffman said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ciamajda i Jerzy ładna forma. Czekam na mojego następce. Za rok myślę że powalczę
Oby ją utrzymać na finał w Pokemonach jeszcze. Dzięki tymczasem za dobre słowo:horse_racing_tone3: .
-
@mihau1878
Kolejka remisów:wrestlers_tone5: -
@Dovco_HandF
Grupa I 14/22
-
@mihau1878 Niesamowite, że przy tylu remisach pod rząd - nadal udaje mi się przewodzić Grupie G.
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro upierdliwe te servery i ich admini leniwi... Za co my im płacimy???
To są jakieś jaja i kpiny z klientów. Za wszystko musimy teraz płacić monetami ,a co otrzymujemy w zamian ? Wielkie g...o . Chrzanić ten holenderski badziew , jak mi się skończą monety to na pewno przestanę grać w to dziadostwo:thumbsdown_tone1:
-
Jutro w grupie "G" czeka nas interesujące wydarzenie , gdyż będziemy świadkami tzw. "meczu na szczycie" . Obecny lider grupy ( czyli ja ) spotka się z vice-liderem ( Dovco_HandF). Pomimo tego ,że mecz będzie odbywał się na moim stadionie , murowanym faworytem wydaje się być Dovco , który z racji swoich niebywałych umiejętności taktycznych jest również jednym z pretendentów do zwycięstwa w całych rozgrywkach. Będzie to również mecz z pewnym podtekstem. Mianowicie Dovco_HandF ,czyli żywa legenda polskiego OSM, osoba świecąca przykładem na Forum ,zawsze pomocny ,udzielający wielu cennych wskazówek ( z których również i ja chętnie korzystam ) ,spotka się ze mną , czyli " czarną owcą forum " lub też ,jak niektórzy mnie nazwali, " forumowym oszołomem " ,zmorą moderatorów ,itp. Można by nawet nazwać ten mecz " pojedynkiem dobra ze złem " , bądź też " starciem jasnej z ciemną stroną mocy ... " Może trochę przesadziłem , w każdym razie jednak mecz zapowiada się interesująco.
-
@Cezarro Świetna zapowiedź Cezarro. Pamiętam jeszcze niedawne swoje początki w OSM,a tu proszę: żywa legenda OSM. Ha,ha,ha. No młodziutki to ja już nie jestem, ale żeby zaraz legenda? Jeszcze dycham i jak trzeba to biegam:levitate:. Niemniej dzięki za dobre słowo i powodzenia! Kto jutro wygra zrobi milowy krok ku zwycięstwu w naszej półfinałowej lidze.
-
AbstraHUJĄC trochę od MP jestem gotów złożyć ogólny protest w kwestii wysokości opłat monetami i za same monety, z jednoczesnym wyjaśnieniem sytuacji, że w Polsce nie mamy waluty Euro i nie można przeliczać tak jak w Zachodniej Europie.
Opłaty są dramatycznie duże.Udział w bitwie kosztuje ok 30 zł, do tego dochodzą pozostałe konta.
-
@Łukasz-Kowalski To jest dobry pomysl i mocne podstawy. Przed MP i WCC mialem 2500tys monet teraz mam 1479.... bez scouta w w WCC nie ma szans a jeden zawodnik ze scouta kosztuje 15monet -,- jak chcesz obsadzic kazda pozycje to na prawde sporo kosztuje.... bez sens