OSM Taktikleri
-
Ofansif mi oynayayım
-
@kanbirkemal Ofansif evet
-
))
Bu tarz oynayan 1. juventusa karşı nasıl bir taktik ile çıksam daha iyi olur maç benim sahamda
Teşekkkürler -
442b kontra atak, adam adama, ofsayt tuzağı evet ile oynuyor rakip. kadrolar esit. Kendi evimdeyim ve hakem yeşil. Ne çıkmalıyım sizce, teşekkür ederim.
-
@cassano90 Bende takım çökmesin diye 85 presle oynuyordum. ..O zaman ibreyi yükseltecez 100 e çıkaracaz @cassano90 hocam
-
@F.S.M.0.13 Çünkü 100 lü sistem üzerinde çalıştık baya notlarımız mevcut buraya paylaşamıypruz ama en azından önermiyoruz :thinking:
-
433b pasli oyun karsi taktigi ne olmali rakibin hucumu benden daha iyi orta sahalarımız yakın biraz
-
This post is deleted!
-
@GS_METECAN estağfirullah abi
@mrtgll33 valla benim hep 100 pres kadrom da genelde dar genç oyuncularla oynadığım zaman bir sorun yaratmıyor yani şimdiye kadar olmadı bir sorun tabii bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor
@F-S-M-0-13 usta valla ben henüz zorlu rakipler gelmedi karşıma gelsinler diye uğraşıyorum olmuyor önerin bana bir lig orada oynayalım -
This post is deleted!
-
Evdeki maçlarda ortasaha forvete destek verise daha iyiymiş ayrıca deplasmanda da her oyuncu kendi mevkinde olunca işler süper oluyomuş varmı bunun aslı bir bilen ?? Pls