UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
- 
@mrtgll33 en zoru hangisi olmuş sence kardeşim 
- 
@hustundel evet ilk gözüme benimde o çarptı 
 ama bir man.unıted- beşiktaş maçı harika olurdu
- 
@hustundel evet ilk gözüme benimde o çarptı 
 ama bir man.unıted- beşiktaş maçı harika olurdu@F.S.M.0.13 Beşiktaş'a lokum gibi kura geldi Osmanlı'nın intikamını alırlar  
- 
@F.S.M.0.13 Beşiktaş'a lokum gibi kura geldi Osmanlı'nın intikamını alırlar  @hustundel Hiç belli olmaz orası  Şaka bi yana ilk maçın Atina da deplasman da olması avantaja dönüştürülebilir. Şaka bi yana ilk maçın Atina da deplasman da olması avantaja dönüştürülebilir.En zor kura bence Gent - Genk, tam bir Belçika derbisi :wrestlers_tone1: 
- 
@mrtgll33 en zoru hangisi olmuş sence kardeşim @F.S.M.0.13 Lyon - Roma fena maçlar olacak  
- 
@F.S.M.0.13 Beşiktaş'a lokum gibi kura geldi Osmanlı'nın intikamını alırlar  @hustundel bencede osmanlının intikamını alır gibi  
- 
@mrtgll33 güzeldi 
- 
@mrtgll33 abi barça naptı ya öyle  
- 
@mrtgll33 abi barça naptı ya öyle  @Bilocan-Bingul Barçaladı  
- 
@mrtgll33 murat barçanın zaferini manşetlere taşımış  
- 
@mrtgll33 murat barçanın zaferini manşetlere taşımış  @F.S.M.0.13 Baktım çok sakin buralar  
- 
@F.S.M.0.13 Baktım çok sakin buralar  @mrtgll33 Sende olmasan ne olacak halimiz kardeşim 
- 
@Bilocan-Bingul Barçaladı  @mrtgll33 futbol tarihinde böyle bir maç deportivo'nun 2004'te yarı finalde milan'a 4-1 kaybedip rövanşta 4-0 aldığı maç vardı en son 
- 
Verilen 2 penaltıda haksızca verildi belki baska bir pencereden bakıyorum ama bana göre tur PSG'inin hakkı 
- 
Verilen 2 penaltıda haksızca verildi belki baska bir pencereden bakıyorum ama bana göre tur PSG'inin hakkı 
- 
@mrtgll33 Sende olmasan ne olacak halimiz kardeşim @F.S.M.0.13 Ahaha eyvallah abi :hugging: