LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Michal_ACM
Piękne obrazki i chwile dla obu Panów -
Monaco na ten moment w ćwierćfinale LM, jestem ciekaw, czy zdołają utrzymać korzystny wynik do końca lub podwyższyć
-
@radek12_19 Sane na chwilę zmienił wynik na korzyść MC, ale szybko odpowiedział Bakayoto, ciekawy mecz w Monaco
-
@radek12_19
Monako 3-1 MC (dwumecz 6-6: na razie awans Monako) -
@radek12_19 Dla MC jeśli nie awansuje będzie to wielka porażka.Kolejne zresztą.
-
@radek12_19 Też tak kibicuję Glikowi (który nie gra jak wspomniałeś) Jeszcze pewnie czas doliczony muszą dać radę
-
LM:
Awans: 6-6 Monako (Pierwszy mecz 5-3 dla MC)
Awans: 4-2-Atletico Madrid (Pierwszy mecz 4-2 dla AM) -
@Damiś27 @radek12_19
Dobry mecz Francuzów i bezbramkowy pojedynek Atletico z Bayerem, w którym było sporo ciekawych akcji
Po dzisiejszych spotkaniach poznaliśmy wszystkich ćwierćfinalistów Ligi Mistrzów, wśród, których znalazły się
3 kluby z Hiszpanii: FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt
2 zespoły Niemieckie: Bayern Monachium i Borussia Dortmund
i po 1 drużynie z Anglii, Francji i Włoch, czyli Juventus Turyn, AS Monaco i Leicester CityW piątek o godzinie 12:00 poznamy pary 1/4 finału LM
-
@radek12_19 No i to bramkarza na lata, bo dużo meczy jeszcze przed nim. Losowanie może być ciekawe, typuje:
Real-Leicester
Barcelona-Borussia
Atletico-Juventus
Bayern-Monaco -
Pozostała jedna drużyna z Anglii. Nie żadne Manchestery czy Londyny... Tylko jak na mistrza kraju przystało - Leicester broni honoru swojego kraju!
Jestem równiez bardzo szczęśliwy z awansu Monaco. Super dwumecz zagrali.. Trochę przypomniał mi się sezon 2003/2004 i ćwierćfinałowy mecz z Realem gdzie też gracze z księstwa zaczęli od wyjazdowej porażki dwiema bramkami (2-4) a potem w rewanżu u siebie sensacyjnie pokonali naszpikowany gwiazdami galaktyczny Real 3-1, czyli tak jak wczoraj z City. Tamto Monaco wykreowało masę gwiazd które później wybiły się do największych klubów europejskich. Teraz sytuacja wygląda i zapowiada się podobnie.
Odkąd od 3 lat nie ma już w Lidze Mistrzów mojego Milanu, to cały czas szukam niespodzianek i kibicuje właśnie takim zaskakującym zespołom jak Leicester czy Monaco. Oby w ćwierćfinale nie trafiły na siebie bo będę miał mniej emocji Najlepiej jakby trafili na kogoś z trójki Borussia, Juventus czy Atletico bo z nimi jest szansa powalczyć. -
@mihau1878
Piękne chwile dla tych w większości jeszcze młodych zawodników AS Moncao Dla takich chwil warto poświęcić swoje życie na granie w piłkę nożną -
Czekamy na losowanie. Francja stawiała na PSG, a honoru francuskiej ligi broni drużyna z innego państwa, grającego z lidze francuskiej... Księstwa Monako. Anglicy nie liczyli na Leicester, a lisy grają dalej. Futbol jest piękny i pełen niespodzianek :clap_tone1:.
-
Losowanie 1/4 LE - 13.00
Drużyny w 1/4 LE. Jakieś pary byście chcieli zobaczyć?