OSM Taktikleri
-
Manchester city için taktik önerebilir misiniz bugün united la macim var adam 4 4 2 ,adam adama ve paslı oyun oynuyor .
-
Bu başlığı kapatmak lazım bence Genelde her cevap 4-3-3 , 4-2-3-1 veya 4-5-1 oluyor 4-3-3'le geçirdiğim bir sezonu paylaşmak istedim.
-
@babuşthekıro hacı ben bu oyunda 433B KK, 442A KK ve 523A uzun toptan başka taktiğe güvenmiyorum valla
-
BEYLER BU 4 4 2 A PAS OYUNU NASIL OLUYOR TAM OLARAK TAKTİĞİ YAZABİLECEK VAR MMI ??????
-
Murat abi yine sıkıştığım anlardan biri ve yine senden yardım istiyorum Benim için oldukça önemli bi maç Arkadaşla hırslıyız Benim kadro değerim 376 onun ki 392 . Maç benim sahamda. Onun taktiği 4-5-1 K.G.V Genelde ofsayt taktiği açık oynuyo ve alan savunması yapıyo. 4-3-3 B ile mi çıkmalıyım mutlak kazanmak için. 4-3-3 b diyorsan diğer ince ayarları ne yapmalıyım tavsiyen nedir
-
@Arda-Öksüz 4-5-1 tehlikeli taktik fakat bazen ekip savaşlarına bakıyorum değerleri yakın takımlar 4-5-1 ile çıkıyor. Murat abiyi bekle
-
@Arda-Öksüz Valla bana kalsa sen 4231 KGV oyna, orta sahan forvete yardım etsin. Pres abartılı olmasın 60-70 arası.
-
@mrtgll33 Denicem abi sonucu yazarım sağol
-
Sa galatasarayım Osmanlılar maçım var Osmanlı 4-2-3-1 KK taktiği ile çıkıyor napabilirim
-
Arkadaşlar acil ! 1 saat sonra kendi arkadaslarimizla ligimizde liderle maçım var. 24. Hafta aramızda 1 puan fark var mutlak yenmem lazım. Antrenmana aldım. Mac deplasmanda. Kadro değerim 850 rakibin 550. Ben 433b kk oynuyorum devamlı. Arkadssimda gizliye almış ama ligde genelde 442b kk oynuyor ama bu maça özel 451 kgv yada 4231 kgv oynayacak gibi. Yardımcı olur musunuz. Kazanmam lazım ve bu kadro değer farkıyla kazanmaliyim.
-
forumu çok kullanmayan biriyim 4 yıllık taktiğimi söylüyorum size lige başlarken genelde forveti 5 veya daha çok olan hedefide 7 ila 10 bi takımla başlangıçta 4-3-3 b agresif paslı oyun daha sonra 2 defansif forvet alıp 4-3-3 a ile kanatlardan oynuyorum (forvetler sadece hücum-orta sahalar forveti destekle - bekler ileri geri ) rakibe yakın oyna-ofansif-yüksek hızda paslaşma .Bu benim kullandığım genelde faydasını gördüğüm bi taktiktir uygun bulmayan olabilir
-
@resulerdin ben de bu taktiği 3senedir kullanıyorum kardeşim aktif oldugumda %85 1. bitiririm ligi ama ben 4-3-3b ve bekler geride tutuyorum diger taktikler aynı