ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@cassano90 adamlar toplu suç cezası gibi
@F.S.M.0.13 kulübü iyice batırdılar yerin dibine soktular. advoocattan açıklama geldi sene sonu bırakacakmış. hiç yoktan ondan kurtulduk be abi
herkese iyi günler konyada havalar güzel
dün akşam kar yağıyordu şimdi mis gibi güneş havası
-
@F.S.M.0.13 kulübü iyice batırdılar yerin dibine soktular. advoocattan açıklama geldi sene sonu bırakacakmış. hiç yoktan ondan kurtulduk be abi
herkese iyi günler konyada havalar güzel
dün akşam kar yağıyordu şimdi mis gibi güneş havası
@cassano90 Havalar ısınsın ısınsın
-
@cassano90 Havalar ısınsın ısınsın
-
Herkesin 18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyorum Allah şehitlerimize rahmet versin :flag_tr:
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
-
@resulerdin forumda yazın +1'lenirse saygınlık 1 artar bak bakalım
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
@F.S.M.0.13 sanada abi
-
facebook kullanmayan ve hesabım bile olmayan birisi olarak o başarıyı ben açamayacağım demek ki
@cassano90 Sende bendensin
-
@cassano90 Sende bendensin
-
@mrtgll33 facebook kendini bozdu ya 2 senedir falan kullanmıyorum neredeyse. insta yetiyor
@cassano90 2 sene mi :thinking: Benim en son ortaokulda sanırsam
-
@Sosyokrat Eyvallah Oguz sanada
-
@cassano90 2 sene mi :thinking: Benim en son ortaokulda sanırsam
@mrtgll33 2 sene sadece hesabımın bile olmadığı bir zaman dilimi. ondan önce lise 2 den lise bitene kadar da kullanmadım. hesabımın olduğu zamanlarda da günde ya 1 kere girerdim ya 2 ya 3. fazlası yok yani. hiçbir zaman içim ısınmadı faceye. fazla asosyalliğe gerek yok. sosyal medyayı da hiçbir zaman fazlası ile sevmedim
-
@mrtgll33 2 sene sadece hesabımın bile olmadığı bir zaman dilimi. ondan önce lise 2 den lise bitene kadar da kullanmadım. hesabımın olduğu zamanlarda da günde ya 1 kere girerdim ya 2 ya 3. fazlası yok yani. hiçbir zaman içim ısınmadı faceye. fazla asosyalliğe gerek yok. sosyal medyayı da hiçbir zaman fazlası ile sevmedim
@cassano90 Forumlarda bir sosyal medya
-
@cassano90 Forumlarda bir sosyal medya
-
Tüm Gececilere selam olsun :hand_splayed_tone3:
-
Tüm Gececilere selam olsun :hand_splayed_tone3:
@F.S.M.0.13 Aleyküm selam :slight_smile:
-
@F.S.M.0.13 Aleyküm selam :slight_smile:
@Sosyokrat görevin hayırlı olsun kardeşim