Rekordy i Sukcesy
-
@Michal_ACM
Jeszcze nie wszystko napisałem, brak czasu, ale na weekend nadrobię zaległości:mountain_bicyclist_tone3:. -
@Dovco_HandF
Czyżby atak na pozycję lidera pod względem największej ilości postów ? -
@Michal_ACM said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF
No na przykład... Rozumiem ludzi ze staffu którzy tam są gdyż musieli dodać sporo postów organizacyjnych, tak jak ty chociażby. Ale tamci? Przecież to wychodzi kilkadziesiąt postów dziennie. To jest chorePosty postami,ale zajrzyjcie sobie na punkty reputacji,tam już jest masakra
-
@Byku-Duma-Warmii
Nigdy o tym nie myślę. Ktoś, kto jest aktywny na forum, prowadzi dialogi z innymi menadżerami na forach publicznych czy grup siłą woli znajdzie się w czołówkach jakichś rankingów z postami, jeżeli takie są.:third_place: Każdy piszący ma ku temu predyspozycje i szanse. Oczywiście pisanie należy rozgraniczyć ze spamowaniem. -
@Dovco_HandF
Wiem, Jurek ta wypowiedź była w formie żarciku -
U mnie powoli szykuje się niechlubny rekord - zakończyć sezon bez wygranej - wcześniej traktowałem to w gwoli żartu, ale teraz kto wiem, trzeba z kimś w końcu wygrać, żeby lipy nie było, ale weź i weź ;f
-
@Stefan-Joptwojmać Mówisz o MP? Aż tak tragicznie Ci idzie?
-
@mihau1878 Tuż za Ciebie wszkoczył Michal. Nie ma tak łatwo
-
@Michal_ACM
Powoli, spokojnie i idziemy do przodu. Wcześniej po zakończeniu sezonu byłem 27 teraz 23 i tak mniej więcej ciągle awans o 4 miejsca w Polsce :flag_pl:, a na świecie awans z porównaniem wcześniej około 100 miejsc -
Czym wyżej się dochodzi tym robi się trudniej i ciężej jest awansować
-
@Michal_ACM teraz i ja wrociłem do zabawy w ranking
-
@pimus1910 To już w takim razie drugi powód dla którego jest trudniej
-
POLSKIEGO STAREGO FORUMWybrałem ku pamięci naszej i przyszłych generacji graczy kilkadziesiąt najciekawszych moim zdaniem postów z często i gęsto odwiedzanego tematu z naszymi rekordami. Pominąłem całą otoczkę i spam, jaki tam się przetoczył i postawiłem tylko posty w których jest mowa o jakichś rekordach na różnych płaszczyznach gry w OSM. Może niektórym z was łezka się zakręci w oku, innym "włączy Lewandowski" i ruszą do pobijania tych starych rekordów z lamusa.
-
CDN ARCHIWUM X STAREGO POLSKIEGO FORUM Z REKORDAMI
-
CD. Z ARCHIWUM X STAREGO POLSKIEGO FORUM Z REKORDAMI
-
-
-
I to już koniec. Czekamy na nowe rekordy i pobite własne osiągnięcia, którymi możecie przed nami się pochwalić. Dziękuję za uwagę i powodzenia!
:fingers_crossed: