-
Ze względu na prawa autorskie usunięto wszystkie logo zespołów i zdjęcia zawodników z włoskiej Serie B.
-
REVALUED - przeszacowanie wartości zespołów:
Poland 2nd
-
Ostatnie zmiany z marca br (01-16.03.2017).:
RE-VALUED
Iran
Romania 2nd
Tunisia
England 2nd
France 3rd
Hungary
Poland 2ndUPDATED
China
Estonia
Georgia
Lithuania
South Korea
USA
Kazakhstan
Latvia
UzbekistanRE-UPLOADED (Wszystkie transfery zostały zaktualizowane)
Argentina 2nd
Chile
Costa Rica
Mexico
Slovakia - zredukowano do 10-zespołowej ligi z powodu wycofania 1 klubu z ligi. -
@Dovco_HandF O tego jeszcze Wyspy Owcze zaaktualizowane 12.03
-
@CorreThe Dzięki. Wstawiaj tu proszę, wszystkie aktualizacje lig, jak zauważysz przede mną. OK? :ok_hand_tone1:
-
UPDATED
Central and North American Champions
RE-VALUED
China
-
UPDATED
Bolivia
Paraguay -
UPDATED
Guatemala
RE-VALUED
France 2nd
-
Od dzisiaj będą to czasy rozpoczęcia smulacji na tych serwerach:
Pele : 14:01
Lorik : 14:01
Cristiano : 15:00
Sami : 15:00
Gheorghe : 15:30
Ronaldinho : 15:30
Emre : 16:00
Didier : 17:00
Mustapha : 17:00
Saad : 17:00
Tugay : 17:00 -
Zmiana w opłacie za szybszy powrót skauta. Od jutra za każdą godzinę płacimy nie 2 BC, a 1 BC. Stawka więc poszła dokładnie o połowę w dół :ok_hand_tone1:.
-
UPDATED
Asia Cup
-
@Dovco_HandF said in Aktualizacje OSM:
Zmiana w opłacie za szybszy powrót skauta. Od jutra za każdą godzinę płacimy nie 2 BC, a 1 BC. Stawka więc poszła dokładnie o połowę w dół :ok_hand_tone1:.
Ja mam dalej po staremu, nigdy nie przyspieszam więc mi obojętne. Chyba że wszyscy maja taki błąd to warto by zgłosić.
-
RE-VALUED
Germany
-
UPDATED
Brazil
HondurasRE-VALUED
Romania
-
RE-VALUED
Malaysia
Germany 2nd
Croatia
Netherlands 3rd
Italy -
WEB release V3.38.0
Możesz teraz ustawić precyzyjnie w swojej taktyce liczbę na suwakach. Skaut dokładnie pokaże ci, których piłkarzy szuka. Mamy też nowy projekt dla wszystkich flag Mamy także nowy projekt dla wszystkich powiadomień.
-
@Dovco_HandF Cieszą mnie wartości liczbowe przy suwakach bo baaaardzo tego brakowało. Ale w skaucie nie widze różnicy przy ustawianiu parametrów szukania poza tym że zostały przetłumaczone z angielskiego na polski. Może jak skaut wróci to będzie widać jakieś zmiany...
-
@Michal_ACM Ja też nie wiem o co chodzi, ale na pewno o coś chodzi skoro podali mi taką informację. Wkrótce zauważymy zmianę, jestem tego pewien .