OSM Taktikleri
-
@The-Perfect-38 Aşırı pres aşırı hücum aşırı gol arzusu değil de daha ideal oyun, 60-70 arası pres, topa sahip ol çizgisinde oynamak felan
-
5 3 1 1 KK Hakkında ne düşünüyorsunuz ben kullanıyorum maçlarım bol gollü geçiyor ancak riskli bir taktik
-
@Arsenal-Belediyespor Bence kgv de daha cok verim alabilirsin gol olmasada puan yada puanlar alabilirsin
-
@Arsenal-Belediyespor Taktiği bilmem ama kullanıcı adın çok yaratıcı
-
@mrtgll33 5-4-1 A kontra atak alan markajı ofsayt taktiği evet taktiğine karşı be öneriyosun takım bütceleri ben beşiktaş o şuan ki antalya diyelim güzel benzetme oldu rakibim ortanın biraz üstünde kadroya sahip ben ondan baya iyiyim 5-4-1a her zaman korktuğum taktık acil bilgi
-
@xLeadeRJacK Tamam sende benim kariyerime profilime daha doğrusu takımlarıma bak 442 olmadan neler yapmışım
-
@efessafak67 Tane tane anlatsan keşke
451 KGV tabiki daha verimlilik ve ofansiflik sağlar
-
Arkadaşlar hayati önem taşıyan aşırı zor bir maça çıkıyorum kadrolar taktikler bu şekilde Chelsea gördüğünüz gibi ligde lider . Puan alma şansım var mı ? Varsa nasıl , hangi taktikle alabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum ama çok zor ...
-
@thekingisbackmg Hafta 4, hayati önemde bi maç değil. Geriye kalan 33 maçta telafi edilir. 4231-451 sana kalmış KGV oynamlısın. Rakip Chelsea >> aşırı pres seni yorar Chelsea yi baskın yapar. Topa hakim olmayı çok az dene, ama pres 45-55 arası olsun. Alan savunması, ofsayt kapalı. Orta saha defansa yardım etsin. Defans yerinde kalsın; forvette aynı şekilde. Al gel maçı
-
@mrtgll33
5-4-1 A Kontra atak alan markajı
Ofsayt taktiği evet taktğinin atisini istiyorum
Rakip orta seviyeden biraz üstün diyelim benim kadrom daha sağlam ondan yüksek nasıl taktık ve dizilişle çıkayım bu maça ? -
@efessafak67 442 olur ama ben detay bilmiyorum çok kullanmadım diye önermiyorum, yukarda yazdığımı oyna sen
-
@xLeadeRJacK Eyvallah bende seni tebrik ederim, 442 ile yıldızım barışmıyor
-
4-5-1 ile 2 gün üst üste 2 lideri yendim. ilk rio ave'yi deplasmanda 1-2 kadrosu 2 - 2.5 katım olan bragayı 3-1 yendim.
-
@babuşthekıro şair burada kutsal efsane büyülenmiş 4-5-1'in ne kadar yararlı olabileceğini gösteriyor. ayrıca kaç gündür girmiyordum form düşük hemde kadrodaki 80'lik 2 oyuncuyu bugün aldım
-
4-5-1 ile gol krallığına 2 oyuncumu da sokmuş bulunmaktayım
-
-
@mrtgll33 Stil Dengeli mi yapıyım ?
-
@thekingisbackmg aynen