OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 433 a mı b mi daha etkili olur peki 4231 ve 451 kgv ye karsı bide su baskı kaçlarda yaparsam daha çok verim alabilirim
-
@kiNqRepubLiC33 433A dene bakalım, 55-65 arası olsun
-
4 4 2 b taktigine karsi hangi taktikle oynanmalidir kadro olarak daha ustunum
-
@Svennn9999 433KK
-
FİKİR DANIŞMA:
Takımımızı hedef 1'in takım kalitesine denk ya da 5 10 milyon fazla olarak düşünelim- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Alan Markajı
- Ofsayt: Hayır
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Forveti Destekle Defans: Geride Kal
- Baskı: 79 Stil: 79 Tempo: 79
İlk taktiğimiz bu
- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Adam Adama
- Ofsayt: Evet
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Sabit Defans: İleri Geri
*Baskı: 76 Stil: 76 Tempo: 58
Bu iki taktik arasında başta da belirtmiş olduğum gibi takımımızın kalitesi liderliğe oynar durumda.Beklerde ofansif yönü yüksek oyuncularda mevcut orta sahada çok yönlü oyun oynayabilecek oyuncularda.Siz olsaydınız hangi taktiği kullanırdınız sebebi ile birlikte yazarsanız güzel bi tartışma olabilir. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.
-
bekleri ne zaman iler çıkartmalıyız acaba hücüm gücü düşük defanslarda bekleri ileri çıkartmak iyimidir ?
-
@blueeyeswhitedragon1 Kardeş zaten yukarıda da belirttim.Kadroda ofansif gücü yüksek olan defanslar da mevcuttur diye.
-
@Yusuf-Hayaloğlu said in OSM Taktikleri:
- Stil: 4-3-3-B KK -
433A KK yapardım
- Markaj: Alan Markajı
- Ofsayt: Hayır
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Forveti Destekle Defans: Geride Kal -
Hepsi mevksinde daha iyi randıman alırsın
- Baskı: 79 Stil: 79 Tempo: 79 -
Aşağı çekerdim Stil ve Tempoyu
İlk taktiğimiz bu
- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Adam Adama
Adam Adama önermiyorum
- Ofsayt: Evet
Etki vereceğini düşünmüyorum
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Sabit Defans: İleri Geri
Bekler dursun yerinde geriyi sağlama alalım, os ve forvet işi bitirir, hucümcu bek zaten sen demesende gider asist yapat
*Baskı: 76 Stil: 76 Tempo: 58Baskı max 70 diğerleri max 65 olabilir
Buda benim önerim
- Stil: 4-3-3-B KK -
-
benden güçlü takıma yani oynayacagım taktik nedir kadrosu benden pahalı
ev sahini veya deplasman cizgi taktikleri ve tempo baskı bunlar yüzde kaç olmalı ? bide diziliş
yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim şimdiden
-
@princemkey Bütün sayısal Değerleri maalesef veremem ama ideali 451KGV 541kgv ve kontra olabilir, pres aşırı yüksek olmasın
-
@mrtgll33 4 3 3 A ya da B kanatları kullana karşı nasıl bi diziliş yapabilirim taktik verebilirmisniz?
-
@TahaDemirrenk Takım değerlerine göre değişir bu soru
-
@mrtgll33 dün yazmıştım maç birazdan oynanıcak adam 3.5.2 kgv alan markajı ofsayt tuzağı yok oynuyor ben nasıl dizilişle çıkayım ve paslı oyun oyun falan mı çıksam ?
-
@efessafak67 433 Kk oynayın o zaman
-
@mrtgll33 benim kadro değerin 650 orakibin 700 milyon ve 100lük oyuncusu çok ayrıca deplasmandayım lütfen yardım et nasıl alırım bu maç çok önemli çizgi taktıklerım ne olmalı
-
@efessafak67 Risk alırım dersen 433KK devam derim risk almam dersen 4231KGV oynamalısın
-
@mrtgll33 bende 4.2.3.1 düşünmüştüm çizgi taktıklerim nasıl olsun yüzdeleri defansif mi çıksam
-
@efessafak67 yani 60-30-50 sırasıyla yakın değerler deneyebilirsiniz
-
@mrtgll33 alan markajı ve ofsayt taktiği kapalı yapıyorum
-
@efessafak67 aynen