[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Dovco_HandF dzisiaj, czyli przed
-
@mihau1878 no to kara XD
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
- limit kupionych zawodników: 4 do 15 kolejki i 2 po 15 kolejce - razem 6;
- w przypadku przekroczenia liczby kupionych zawodników grupa dostaje karę -3 pkt za każdy mecz w którym wystąpił 7 kupiony w kolejności gracz(analogicznie za 2 graczy kupionych i wystawionych ponad limit -6 pkt itd.). Mecz kwalifikowany jest jako walkower;
czyli można kupić 5 i następnego grajka, w pierwszej połowie sezonu, nie grając nimi, na handelek?
Limit to 4 do 15 ligowej kolejki włącznie z nią. To chyba logiczne. Jeśli kupisz 5 i 6 zawodnika przed 16 ligową kolejką to nie dostaniesz punktów karnych, ale od 16 ligowej kolejki Ci zawodnicy są liczeni jako pozostałem 2 transfery i możesz ich wystawić. Jeśli ich sprzedasz i zakupisz nowych będą to transfery ponad limit i za ich występ będzie kara. Chyba prościej było wpisać powiedzmy -15 punktów karnych za każdego zawodnika ponad limit:P
-
@mihau1878 Żartujesz .
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
zaczynają mi się podobać Wasze żarty
Spójrz na 7 stronę i przejrzyj moje wiadomość. Jasno i wyraźnie napisane jest, że dodaliśmy karę by nikogo nie kusiło. Już widzę, że mihau dokonał 5 transferu w 14 kolejce.
@Dovco_HandF @ToomAnyWays
Nie wiem w zasadzie dlaczego tak się stało, ale ze względu, że jest to nowy turniej i zasady mogą być nie do końca zrozumiałe dla każdego to jeśli zgodzą się pozostali kapitanowie na zawieszenie kary pod warunkiem, że zawodnik kupiony ponad limit nie będzie wystawiany do meczowej 18 oraz nie będzie trenowany do otwarcia okienka transferowego tak też zrobimy. Kapitanów proszę o poinformowanie reszty załogi by uniknąć dalszych nieporozumień. Jeśli macie jakieś pytania odpowiemy! -
@Stefan-Joptwojmać Najlepiej chyba będzie od 2 rundy podawać od po 17 kolejce (wliczając w to 2 rundy pucharu). Chyba to po 15 kolejce jest mylące trochę
@pimus1910 @Michal_ACM - nie kupujcie dziś i jutro zawodnika, dopiero pojutrze - po symulacji 17 kolejki jak na załączonym obrazku wyżej (kryminalksg już powiadomiony na czacie OSM). -
@Dovco_HandF
Ja kupiłem dopiero 3 -
@pimus1910 Czaisz się na jakiegoś wypasionego asiora na drugą część sezonu?
-
@Dovco_HandF
Ciułam grosik do grosika liczę ponadto na dobrą sprzedaż i konkretne wzmocnienia -
-
@Stefan-Joptwojmać To była kolejka wyjazdowych zwycięstw .
-
U mnie Reca karnego nie strzelił, tak mało brakowało.
Co z karą dla mihau, zgadzacie się zawiesić?
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne. Punkt niby jasny, ale pomylić się w interpretacji zawsze można. Zawieszamy. Co ma wisieć - nie utonie .
-
@Stefan-Joptwojmać Można zawiesić.
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays @sniki26 @mihau1878
Tak więc karę zawieszamy do otwarcia okienka transferowego. Zawodnik do tego czasu nie może być trenowany ani wystawiany do 18 meczowej. W rundzie rewanżowej mihau1878 będzie mógł pozyskać już tylko jednego zawodnika.
-
Tak. Zrobiłem to w ćwierćfinale PP - pierwsze zwycięstwo nad mihau w mojej historii:)
-
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
-
@mihau1878 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
Tak jak zobaczyłem wyniki to pomyślałem sobie, że dostanę borynosa, wcześniej sniki teraz mihau:)