🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Rekord Polski w skokach narciarskich wraca do Kamila Stocha:
Duże zamieszanie po rekordzie Kamila Stocha, "powinien zostać cofnięty"
-
Cieszę się,mimo iż oglądałem tylko w tv,że byłem świadkiem fantastycznego wyniku Kamila.Kot też ładnie.Dwa równe loty.
-
@mihau1878 Czasy Michaela Jordana który śrybował rekordy punktowe czy jego poprzedników minęły dawno.Fajnie wiec,że ktoś oskarżył wynik z liczbą 70 oczek.Ciekawe czy ktoś się zbliży do tego rezultatu w obecnym sezonie.
-
-
@mihau1878 Taki mecz na wykreowanie strzelca. Skuteczność 21/40 to wcale nie jest jakiś super mecz, do tego masa wolnych trafionych- 20-kilka Zespół go szukał, grał na niego na siłe i do bólu. No ale gratulacje dla tego młodziana. Przechodzi do historii
-
-
-
-
@mihau1878
Kolejne zwycięstwo Federera z Nadalem, więc nie udało się zrewanżować temu młodszemu i to ten starszy swoim doświadczeniem oraz umiejętnościami zgarnął kolejny puchar :slight_smile: -
To co Roger gra w tym sezonie to jest kosmos!! Wygrana w Australian Open, Indian Wells i teraz Miami. Czyli turniej wielkoszlemowy i dwa turnieje rangi ATP Masters 1000. Przed Australią była na najniższym od dawna 17 miejscu w rankingu. Dziś jest już na 4 miejscu. A w tym roku jest oczywiście najlepszy.
Również wielkie przebudzenia Rafy Nadala. Mamy trochę taki powrót do przeszłości w tym sezonie -
@Michal_ACM
Czasem fajnie jeszcze sobie móc obejrzeć finał, w którym gra stara gwardia :slight_smile: -
-
@mihau1878
Pamiętam jak nim się jarałem jak byłem mały i oglądałem mecze reprezentacji Polski siatkówki mężczyzn podczas dużych imprez :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Dokładnie to samo działo się ze mną .
-
-
@mihau1878 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
Lewis Hamilton wygrywa kwalifikacje Gran Prix Chin
I Lewis Hamilton wygrał wyścig o Grand Prix Chin. Kierowca Mercedesa okazał się absolutnie bezkonkurencyjny i pewnie zwyciężył w Szanghaju przed Sebastianem Vettelem (Ferrari) i Maxem Verstappenem (Red Bull).
-
@Dovco_HandF
Niesamowity wyścig Verstappena, który startował z 16 miejsca, a skończył wyścig na podium
A tak wygląda całość klasyfikacji Grand Prix Chin
Wyniki:- Lewis Hamilton (W. Brytania/Mercedes) 1:37.36,158 (średnia prędkość 188,701 km/h)
- Sebastian Vettel (Niemcy/Ferrari) strata 6,250 s
- Max Verstappen (Holandia/Red Bull) 45,192
- Daniel Ricciardo (Australia/Red Bull) 46,035
- Kimi Raikkonen (Finlandia/Ferrari) 48,076
- Valtteri Bottas (Finlandia/Mercedes) 48,808
- Carlos Sainz jr. (Hiszpania/Toro Rosso) 1.12,893
- Kevin Magnussen (Dania/Haas) 1 okrążenie
- Sergio Perez (Meksyk/Force India) 1 okrążenie
- Esteban Ocon (Francja/Force India) 1 okrążenie
- Romain Grosjean (Francja/Haas) 1 okrążenie
- Nico Huelkenberg (Niemcy/Renault) 1 okrążenie
- Jolyon Palmer (W. Brytania/Renault) 1 okrążenie
- Felipe Massa (Brazylia/Williams) 1 okrążenie
- Marcus Ericsson (Szwecja/Sauber) 1 okrążenie
Nie dojechali do mety: Fernando Alonso (Hiszpania/McLaren), Antonio Giovinazzi
(Włochy/Sauber), Daniił Kwiat (Rosja/Toro Rosso), Lance Stroll (Kanada/Williams,
Stoffel Vandoorne (Belgia/McLaren)