OSM Taktikleri
-
@xLeadeRJacK detayları kötü ayarlamış olabilirsin hemen taktikten vazgeçmek en büyük hatadır
-
Ligdeki diğer takımlara göre güçlü veya denk bir kadromuz varsa 4-3-3 A KK en ideal taktiktir
-
Arkadaşlar Merhaba. Bir Sorum olacak. Ben İnter Takımı ile oynuyorum. Kadrom Ligin en iyi kadrolarından. Ama büyük takımlara karşı sıkıntı yaşıyorum. 4-4-2B Oynayan bir takıma gol atmakta zorlanıyorum. Şu an Ligin 10.haftası sadece bir beraberliğim var.
Taktiklerimin yanlış olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz.Takım: İnter
Diziliş: 4-3-3B
Taktikler:Kanatları Kullan
Çizgi Taktikleri: Forvetler İleri-Orta saha sabit-Defans sabit
Markaj: Alan
Ofsayt: Kapalı
Baskı: 80
Stil: 55
Tempo:70Bask-stil-tempo değerlerimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Diğer taktiklerimden memnunum. Siz ne diyorsunuz.
-
Bursaspordayim 11imdeki en dusuk oyuncum 87 286m kadro degerim var ama rakipleri zar zor yeniyorum nasil oynamaliyim sizce ?
-
4-3-2-1 candır
-
@Abdullah-Emin-Cem Dostum bende Bursaspor um kadrom benimde seninki gibi
4-3-3 A KK oynat ben öyle oynatıyorum ve yenilgisiz devam
Tek yenilgimi lig başında kadrom kötüyken GS ye karşı aldım -
@TheKing-38 said:
@Abdullah-Emin-Cem Dostum bende Bursaspor um kadrom benimde seninki gibi
4-3-3 A KK oynat ben öyle oynatıyorum ve yenilgisiz devam
Tek yenilgimi lig başında kadrom kötüyken GS ye karşı aldım
Bende oyle oynuyorum normalde ama 2-1 1-0 zar zor yeniyorum neden anlamadim -
@Abdullah-Emin-Cem Valla ben gol sıkıntısı cekmiyorum 10 maçta 40 tan fazla golüm var
-
@TheKing-38
Yani 4-3-3 kk diger taktikler nasil -
@mrtgll33
Bursaspordayim 89dan assagı adamım yok ama zar zor yeniyorum insanlari hangi taktigi dizilisi yapmaliyim ? -
@Abdullah-Emin-Cem Hucüm hattın iyiyse 433Kk mevkiler sabit oyna alan savunması olsun
-
@pangea1998 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar Merhaba. Bir Sorum olacak. Ben İnter Takımı ile oynuyorum. Kadrom Ligin en iyi kadrolarından. Ama büyük takımlara karşı sıkıntı yaşıyorum. 4-4-2B Oynayan bir takıma gol atmakta zorlanıyorum. Şu an Ligin 10.haftası sadece bir beraberliğim var.
Taktiklerimin yanlış olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz.Takım: İnter
Diziliş: 4-3-3B
Taktikler:Kanatları Kullan
Çizgi Taktikleri: Forvetler İleri-Orta saha sabit-Defans sabit
Markaj: Alan
Ofsayt: Kapalı
Baskı: 80
Stil: 55
Tempo:70Bask-stil-tempo değerlerimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Diğer taktiklerimden memnunum. Siz ne diyorsunuz.
Kardesim baskı ile tempoyu 55e cek
-
Arkadaşlar lig 2. ile kritik bir maçım var. Kadro değeri olarak 10 M daha fazlayım ben Fluminense o palmeiras 433B paslı ofsayt evet alan markajı uyguluyor. Ben 10 haftadır falan 433B KK kullanıyorum. Sizce sahaya nasıl çıkmalıyım ? Bu arada maç evimde. @mrtgll33 @F-S-M-0-13 hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI 433KK Alan - Ofs. Kapalı - Mevkiler Sabit- Pres vs diğerleri 60-70 arası kullan derim. Arda abi de yorumda bulunsun ortak karar alırız @F-S-M-0.13
Hocam ben hep 433B çıktım fark eder mi A - B olması ?
-
@mrtgll33 merhaba abi benim aklıma bişey takıldı sence 433 a-b taktiklerinde presi kaç yapmalıyım tam saha baskı oynuyorum ama bu soru uzun zamandır beni düşünüyor saygılar
-
@Bilocan-Bingul rakibe göre kadrosuna göre ve iç dış sahaya göre pres ayarlanır ama 80 üstü yararlı bulmuyorum
-
@mrtgll33 peki abi güçlü takıma pres 70-75 arası olur mu
-
Arkadaşlar bizim arkadaşlar ile İngiltere Ligimiz var. Biliyosunuzdur Hedef 1 olanlar City United ve Arsenal. Ben Manchester united im. Oyuncu kaltesi olsun kadro değeri felan olsun oyuncular olsun en kaliteli kadro bende fakat taktik te mi sıkıntı bilmiyorum ama Arsenal ve City e istisnasız yeniliyorum . Sorun nedir eğer taktikse ciddi ciddi bi United taktiği verir misiniz iyi olan . İhtiyacınız olacaksa Arkadaşların taktiklerini atayım kadrolar olsun istediğiniz birşey varsa atayım fakat hep yeniliyorum sorun nedir