🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 Supet to jest! :thumbsup_tone1:.
-
United znowu remis Niby fajnie bo mają piękną serię meczów bez porażki, tylko szkoda że chyba większość tych meczów to remisy
-
Aaaa no i jeszcze jedno. Co wy na to, że Leicester odniósł 5 zwycięstwo z rzędu? Nowa miotła zamiata aż miło bo do pięciu wygranych w lidze trzeba jeszcze doliczyć mecz z Sevillą i awans do cwiercfinału LM Mogli wcześniej zwolnić Ranierego. Ciekawe co teraz mają do powiedzenia wszyscy ci którzy nie rozumieli decyzji o zwolnieniu trenera który dał kopciuszkowi tytuł mistrzowski.
-
@Michal_ACM Ci sami zawodnicy, a całkiem inna gra, w dodatku skuteczna :thumbsup_tone1:.
-
@Michal_ACM
Powiem Ci, że dokładnie po połowie mają remisów i zwycięstw w tej 20 meczowej serii bez porażki. A co do Leicester to coś pomiędzy Ranierim, a zawodnikami musiało się zepsuć, bo to nie możliwe by było gdyby mistrz Anglii prawie wszystko przegrywał. Przyszedł nowy trener i można powiedzieć wszystko wróciło do normy i kto wie jak to się skończy na koniec sezonu :slight_smile: -
Wyniki wczorajszych meczy.
A co do wczorajszego meczu United. Ten mecz był bardzo słaby w wykonaniu Czerwonych Diabłów, wyglądało to tak jakby nie mieli żadnego pomysłu na grę do przodu. Nie wiem czy kogokolwiek można wyróżnić za ten mecz z MU
-
@Byku-Duma-Warmii Faktycznie widać że Leicester ma potencjał i w chwili obecnej są chyba w formie jaką mieli w zeszłym sezonie. Tylko czy piłkarze aż tak mogli poróżnić się z trenerem żeby poświęcać sezon? Nie chce mi się w to wierzyć.
No i jeszcze w nawiązaniu do dobrej formy Lisów podrzuce ten tweet Andrzeja Twarowskiego
-
@Michal_ACM
Haha Bardzo dużo jest w tym prawdy :slight_smile:
Czasem i tak bywa, choć też mi się wydaję, że to mało prawdopodobne, ale jakiś powód musiał być skoro notowali takie słabe wyniki, a teraz znów zapoczątkowali serię zwycięstw -
@Byku-Duma-Warmii Kurde, a ja przegapiłem mecz, wydawało mi się że United gra w środę Szkoda remisu, a najbardziej szkoda poprzeczki po dobitce Andera i po strzale bodajże Pogby głową.
-
@ToomAnyWays
Niestety pech na nie opuszcza, a i jeszcze bramki nie uznali nam, którą prawidłowo zdobyć Zlatan :(. -
@Byku-Duma-Warmii Najlepsze jest to że wczoraj Watford pokonał West Brom u siebie 2-0 grając od 65 min w 10. A w sobotę 11 United nie mogła sforsować ich obrony. To słabo mówi o naszej ofensywie.
-
@ToomAnyWays
Wiesz powiem Ci, że to inny mecz był w wykonaniu West Bromu, gdyż z Watford-em grali o zwycięstwo, a na Old Trafford przyjechali po remis. Mecz meczowi nie równy. Ale masz rację z tą naszą ofensywą w tym sezonie to jest bardzo, ale to bardzo słabo :slight_frown: -
@Byku-Duma-Warmii Masz rację, ale i tak powinniśmy wygrać tamten mecz.
-
@ToomAnyWays
Zgadza się, ale to już nie ten sam zespół co kiedyś. Musimy dać trochę czasu, by to wszystko znowu wróciło do formy. Mam nadzieję, że kolejny sezon będzie zdecydowanie lepszy. -
@Byku-Duma-Warmii Oby jakoś uciułać punkty żeby starczyło na to 4 miejsce. Ale lepiej dla pewności wygrać LE
-
@ToomAnyWays
Zdecydowanie lepiej by było wygrać LE, troszkę więcej prestiżu byśmy zyskali w Europie. -
Pozostałe mecze 31 kolejki
Cieszy mnie bardzo utrata punktów przez Liverpool i City :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii
Mnie cieszy wygrana Hull City nad Middlesbrough 4:2, gdziepPrzy jednym z golu dla drużyny Tygrysów asystował Kamil Grosicki, wybiegając na mecz w podstawowej 11-tce. -
@Dovco_HandF
Zgadza się, mnie również cieszy kolejny dobry występ Hull i Kamila. Po tym zwycięstwie i porażce Swansea Tygrysy wydostały się ze strefy spadkowej :slight_smile:. Trochę szkoda zespołu Łukasza Fabiańskiego, bo bramki tracili w odstępie 88 i 94 minuty :slight_frown:. -