Sfaf ve Modlar Hakkında Görüşler
-
Yöneticiler işlerini gayet iyi yapıyorlar kardeşm ne zaman bi sıkıntı çıksa yardımcı oluyorlar
-
@Musab-Furkan Herkesden şikayetçi olmasını bekliyemem ama benim gibi şikayeti olan kişilerin olduğunu düşünmekteyim .
-
@Sultangazililer1 öncelikle başlığın kapatılmamasına sevindim herkesin medeni bir şekilde fiikirlerini beyan etmesi ön yargıları ve iletişim eksikliğini ortadan kaldıracaktır herkese hayırlı günler dilerim
-
katılıyorum yerinde tespitler
-
Saygısızlık yapana haddini bildirdiğim için ceza yediğim oldu, varsın olsun sıkıntı değil ama acaba vicdanı rahat mı ceza verenin ? Hadi ben ceza yedim ama saygısızlık edenin hiç mi suçu yoktu? Bunlar burada konuşulmaz, konuşmakla bitmez.
Belirli kriterler olmalı hatta oylama yapılmalı bence. -
@GranTurismo17 said in Sfaf ve Modlar Hakkında Görüşler:
Saygısızlık yapana haddini bildirdiğim için ceza yediğim oldu, varsın olsun sıkıntı değil ama acaba vicdanı rahat mı ceza verenin ? Hadi ben ceza yedim ama saygısızlık edenin hiç mi suçu yoktu? Bunlar burada konuşulmaz, konuşmakla bitmez.
Belirli kriterler olmalı hatta oylama yapılmalı bence.Daha açık konuşur musun , kimmiş saygısız ? Söyle de bilelim .
Vicdanının rahat olmaması için hiçbir sebep yok , adamın biri bana saygısız ukala falan diyor laf atıyor ceza alacak elbette. Hakaret edene laf atana karşı gereği yapılır. Sen de konuyla alakan yokken o kişiye ukala dediysen cezanda bir yanlış yoktur.Moderatörlerle ilgili benim de bazı şikayetlerim var ama birine durduk yere ukala diyen birinin ceza alması gayet normal . Bu konuda moderatörleri eleştirmenin bir anlamı yok .
-
ben bir örnek vereyim misal maç saatiyle ilgili bir başlık açıyosun ve içerik ne olursa olsun server statüsüne bakılan link kopyalanıp burdan takip edebilirsiniz diyip konu kitleniyor ya arkadaş adam ne sormuş siz ne söylüyosunuz basma kalıp cevaplarla geçiştiriliyor
-
Babası yaşında ki adamla askerlik arkadaşı gibi konuşup birilerini tahrik eden arkadaşlar lütfen yanıt yazmasınlar. Zira burası yeri değil.
-
Moderatörlerin konu kapatırken verdikleri cevabı yeterli görmüyorum daha fazla yardımcı olunmalı. Bir de sorunlarımız hakkında daha ilgili ve duyarlı olunmalı.