OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13
tamam hocam öyle deniyim bi bakalım ligin çoğu bitti lideriz yinede şükür Ama sinirlendim yani bi tane sezon oynucam zaten oyun pek sarmadı -
@Onur-BAHADIR sen yeterki isyan etme biz elimizden geleni yapariz kardeşim
-
@F.S.M.0.13 eyvallah inşallah zirvede bırakırım oyunu
-
Arkadaşlar yarın çok kritik maçım var.... 740 milyon değerim var kadrom geniş karşı rakibimle aynı puandayız o 3. Ben 2. 2. Ciliği kaybetmemem lazım. Adam 4-4-2 a kanatları kullan alan markj. Ofsayt taktiği acık oynuyo nasıl yenerim bunu acil taktik verin bana lütfennn
-
@efessafak67 deplasmandayım adamın kadro değeri 880 milyon benim 740 ?
-
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 Arkadaşlar yarın çok kritik maçım var.... 740 milyon değerim var kadrom geniş takibin değeri 880 milyon. karşı rakibimle aynı puandayız o 3. Ben 2. 2. Ciliği kaybetmemem lazım.DEPLASMAN da oynuyorum. Adam 4-4-2 a kanatları kullan alan markj. Ofsayt taktiği acık oynuyo nasıl yenerim bunu acil taktik verin bana lütfennn
-
@efessafak67 selam kardesım benim önerim 451 yada 4231 kgv mevkiler sabit alan savunması ofsayt kapalı baskı ( 60-40 arası ) stil (20 40 arası ) tempo ( 40 60 ) arası muratta önerisini söylesin deplasmanda hakem konusunda risk al
-
@F-S-M-0-13 @mrtgll33 hocam akşam FB ile maçım var evde.Benim kadro 240M onun ise 222M. 433A KK oynuyor. %6 stadyum avantajım var. 4231 KGV düşünüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@F.S.M.0.13 katılıyorum abi sana
-
@Onur-BAHADIR
konuşmaları okudum 2500 gibi coins harcadığın için 4-4-2 b için bende bir şeyler yazayım dedim. kodron iyi ve doğru kurgulanmış. oyunculara göre diziliş yapılmalı.
1- öncelikle taktiklerinde bir tek tempoda sorun var tek pasa futbolu topa sahip olmanda problem yaratabilir. güçlü rakiplere karşı özellikle.
2- Oyuncu gelişimi çok önemli tabi fakat dikkat etmen gereken bir şey var özellikle ortasaha ve forvetlerin kaç maç oynamış kaç gol ve assist yapmış bu çok önemli. yani 110 bir oyuncu skorları düşükse orta saha yada forvet farketmez sat gitsin. 95 gücündeki oyuncunun skorları yüksekse daha faydalıdır. -
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI yine Arda abiyi bekleyelim
Arda abi gelene kadar senin düşüncelerini alalım mı abi
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI 433 a oyna kardeşim kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali sayısal değerlerde 79 78 71 yap
Eyvallah abi deneyeceğim.
-
@F.S.M.0.13 4.2.3.1 mi 4.5.1 mi oynıyım
-
@efessafak67 4231 oyna
-
@F.S.M.0.13 kgv oynuyorum alan savunmsı ofsayt taktiği hayır yapıyorum değil mi ?
-
@efessafak67 evet
-
@Osmanlı-X said in OSM Taktikleri:
@Onur-BAHADIR
konuşmaları okudum 2500 gibi coins harcadığın için 4-4-2 b için bende bir şeyler yazayım dedim. kodron iyi ve doğru kurgulanmış. oyunculara göre diziliş yapılmalı.
1- öncelikle taktiklerinde bir tek tempoda sorun var tek pasa futbolu topa sahip olmanda problem yaratabilir. güçlü rakiplere karşı özellikle.
2- Oyuncu gelişimi çok önemli tabi fakat dikkat etmen gereken bir şey var özellikle ortasaha ve forvetlerin kaç maç oynamış kaç gol ve assist yapmış bu çok önemli. yani 110 bir oyuncu skorları düşükse orta saha yada forvet farketmez sat gitsin. 95 gücündeki oyuncunun skorları yüksekse daha faydalıdır.yorumun için teşekkürler. Dediğin gibi bir oyuncu Sane var ortasahada hücum 107 defans 103 ortalamasında bi oyuncu 18 maçta 2 gol 4 asist yapmış.. Satayım mı?