Pomoc OSM 🤔
-
Dzięki za pomoc, mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli mój mecz rozpoczyna się o 20:00 to trwa on aż do czasu ukazania się symulacji? Czy system zapisuje mój skład i taktykę o 20:00 i z tych informacji symuluje mecz gdy nadejdzie czas wyników i mogę sobie spokojnie po 20:00 ustawić treningi, pobawić się taktyką?
-
@Cobra1974 Do czasu symulacji meczu możesz wszystko zmieniać w ustawieniach meczowych. Nic się nie zapisuje. Na głównej stronie klubowej możesz przeczytać takie info: Zegar odlicza czas do rozpoczęcia następnego meczu. Komputery rozpoczynają symulację gry w chwili, gdy licznik pokazuje zero. Sama symulacja może potrwać do kilku godzin. Dopiero po zakończniu symulacji twojego meczu, możesz dać do treningu zawodników z wyjściowej 11-tki. Jeżeli to zrobisz wcześniej - nie zagrają w meczu :thumbsup_tone2:.
-
A jak jest z zarządem, prasą lub ekspertami podczas meczu. Ich porady, wskazówki czy komentarze brać do siebie? Czy jednak to takie 50/50 i niekiedy ma się nijak do faktycznego stanu rzeczy? Chodzi mi o komentarze takie jak : Zawodnik XYZ doskonale wykonuje rzuty wolne, dobre posunięcie menadżera. Drużyna zagrała zbyt defensywnie. Strzały z każdej pozycji to strzał w dziesiątkę.
Nie przepisałem tego słowo w słowo ale wiadomo o co chodzi. -
@Cobra1974
Nie te komentarze czasem nijak mają się do meczu. Mi ostatnio się taka sytuacja przydarzyła, że gola mi strzelił z rzutu wolnego Felipe Anderson, a oni mi mówią, że to nie jest najlepsza osoba do tego zadania. Także nie zawsze mówią prawdę, ale czasem można przemyśleć ich rady :slight_smile: -
@kuba-fala
To chyba u każdego się pojawiło. Jak się nie mylę. -
U mnie też jest.
-
@ToomAnyWays
Być może to się pojawiło u wszystkich użytkowników Polskiego forum, a być może każdy użytkownik forum ma coś takiego. -
@ToomAnyWays @kuba-fala @Byku-Duma-Warmii
coś takiego znalazłem na Facebooku -
@mihau1878
Nie wiem, co to za nowy pomysł :thinking:, ale dziś dzięki temu zarobiłem darmowych 10 monet :fingers_crossed: -
nie jestem w stanie kupić zawodnika przez skauta...
-
@radek12_19 Co to za liga i które konto?
-
@Dovco_HandF GOLasy Team u Stb, konto S2
-
@radek12_19 Próbowałeś odpalić grę na innej przeglądarce? Jak tak to piszę informatykom zawiadomienie o tej usterce :ok_hand_tone1:. Z jakiej przeglądarki korzystasz?
-
@Dovco_HandF z Chrome, z Mozilli też mi nie poszło...
-
@radek12_19 Ok, dzięki :ok_hand_tone1:.
-
@radek12_19 Mam info, że błąd został wyeliminowany :ok_hand_tone1:. Możesz potwierdzić?
-
Jak działa szpieg? Czy szpieg szpieguje taktykę przeciwnika z tej godziny, o której został wysłany czy z tej godziny, o której dotarł na miejsce?
-
@Cobra1974 Raz go wyślesz i potem na bieżąco przekazuje ci raporty z ustawienia rywala, ile razy by coś tam nie zmienił :ok_hand_tone2:.
-
@Dovco_HandF Wyliminowany tak, że nie zdążyłem zrobić zakupów przez skauta