OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar,
Mancity ile oynuyorum deplasmandayım ev sahibi chelsea ve kampa gitmiş. Kampa gitmeden nasıl yenebilirim. Oyuncu ortalamam 105. Hep oynadigim taktigimi değiştirmem kötü mü olur
-
**Merhaba arkadaşlar,
Mancity ile oynuyorum deplasmandayım ev sahibi chelsea ve kampa gitmiş. Kampa gitmeden nasıl yenebilirim. Oyuncu ortalamam 105. Hep oynadigim taktigimi değiştirmem kötü mü olur**
-
Merhaba beyler rakibim tottenham kadro değeri 340 m falan be ise burnleyim kadro değerim 296 forvetlerimde 98 94 ve 92 lik orta saham 101 90 90 89 defansımda ise 90-95 arası 5-6 oyuncu var o 4 3 3 b kk oynuyor ne oynamam gerekiyor galibiyet için teşekkürler.
-
@Cetin-NAZLI 451 kgv deneyebilirsin
-
442B Kale Adam Adama karşı taktik önerir misiniz
-
Selamün aleyküm arkadaşlar, biz okulda sınıfca lig açtık, ben geç kaldığım için Karabükspor'u aldım. Arkadaşların kadrolar hepsinin iyi bende yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Karabüksporla şampiyon olmam için en iyi taktiği söylermisiniz? Çizgi taktikleri, baskı stil, tempo vb.. Ve karşımdaki takımlar güçlü ve kadroları sağlam benim kadrom yavaş yavaş güçleniyor, şimdiden 2 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberliğim var, yorumlarınızı bekliyorum
-
Arkadaşlar yakında sınıfca İngiltere ligi acicaz Ben başta Chelsea takımını almıştım ama kimse Tottenham takımını istemeyince lig kurulamadı bende sırf lig kurulsun beraberce oynayalım diye Chelsea yi bırakıp Tottenham i aldım Yakindada kuracağız ligi
Ben planlarımı Chelsea üzerine kurmuştum şimdi Tottenham i alınca biraz farklı oldu nede olsa Chelsea daha kalitelidir
Ben şampiyonluk için hangi taktiği kullaniyim Diziliş çizgi taktiklerini ayrıntılarıyla verirseniz sevinirim -
@Guerlain1903 Kadron iyi mi ? 433KK oyna düşünme bile
-
@Balici6760 451KGV oynayın sizde, çizgi taktikleri detayına gelirsek 40-60 arası olsun hepsi
-
@TheKing-38 Tottenham da iyi takımdır, planın 433 ise öyle devam et. Biraz kadro gelişimine bakar iş
-
@Slayer-Emre Bugün kazanırız
-
@mrtgll33 abi şu çizgi taktiklerini desen herkes sabitmi olsun alan savunması mı olsun ofsayt acıklı olsun pres Baskı falan nasıl olsun onları dersen bayağı iyi olur
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 abi şu çizgi taktiklerini desen herkes sabitmi olsun alan savunması mı olsun ofsayt acıklı olsun pres Baskı falan nasıl olsun onları dersen bayağı iyi olur
Acıklı yazan yer acikmi olacak