OSM Taktikleri
-
@TheKing-38 Hepsi
-
@F.S.M.0.13 Abi selamun aleyküm . Benim takım ManU arkadaşımd ManC. İkimizinde kadroları oldu olası denk ve ligdeki 2. Maçımız geldi fakat yeniyor benş her türlü dostluk maçında da yeniyor kupadada yendi ilk maçta da yendi . Sebebi nedir eğer bilgi felan vermemi istiyosan hani kadromuz olsun atayım . Ne yapmalıyım
-
@mrtgll33 abi iş yapar yazmışsın ama arkadaşın profile baktım
Pek işe yaramamış herhalde Galatasaray ile 4. Sıradaydı herhalde -
@TheKing-38 Rakipler iyidir o zaman iyi analiz ile üstünde oynasın sayısal değerlerin illa bulur
-
@drogbagar17 said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Abi selamun aleyküm . Benim takım ManU arkadaşımd ManC. İkimizinde kadroları oldu olası denk ve ligdeki 2. Maçımız geldi fakat yeniyor benş her türlü dostluk maçında da yeniyor kupadada yendi ilk maçta da yendi . Sebebi nedir eğer bilgi felan vermemi istiyosan hani kadromuz olsun atayım . Ne yapmalıyım
sebebi basit kardeşim taktiğin kötü
-
@F.S.M.0.13 abi istediğim şeyi yazmayı unutmuşum. Ne yapmalıyım diyecektim en detaylı bir şekilde bilgilendirir misin?
-
@drogbagar17 ligine bakayım kardeşim özelden yazarım ne gerekiyorsa
-
@F.S.M.0.13 Tamam abi ne istiyosun bilgi olarak ? Özelden mi konuşalım
-
Öncelike selamun aleyküm beyler takımım chelsea ve 3.cü sıradayım 4 puan fark var liderle şampiyon olmam lazım taktik önerir misiniz kadroları oyuncularım 100 üstü nasıl oynamalıyım ve derbilerde nasıl taktik yapmalıyım ?
Teşekkürler. -
@MuratShn60 433B kanattan vazgeçme derim.
-
@MuratShn60 433 iyidir ama deplasman da A kullan presi biraz düşür
İçerde B oyna presi arttır -
@drogbagar17 kardeşim yazdım özel den
-
@F.S.M.0.13 bana da özelden taktik ver lütfen
-
@F.S.M.0.13 varmış abi öyle diyorlar
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 bana da özelden taktik ver lütfen
Unutma heyecanlı gecelerimizi