OSM Taktikleri
-
kardeş genelde bu taktik arada rotasyon yapıyorum.mesela yarın zor bir maçım var bugün maçım kolaysa rotasyon yapıyorum asları dinlendiriyorum. rakip zayıfsa 4-4-2 bde bazen oynuyorum rotasyon için oyuncuların formları düşmesin genelde formlarını 90'ın altına düşürmemeye çalışıyorum. arada takımın durumuna göre 4-3-3de oynarım taktiklere gelince 3-4-3 kanatlar alan savunması ofsayt evet hakem yeşil ve maviyse çok agresif diğerlerinde agresif
-
@MuratShn60
baskı 80
stil 80
tempo 70-75arası rakip zorluysa presi 86a kadar çıkartırım. rakip düşükse presi 75e düşürüp stili 83 yaparım. rakip alan savunması oynarsa defans-ortasaha-forvet hepsi yerinde ama adam adam oynarsa defans yerinde ortasaha forvete yardımcı ol forvet ortasahayı destekle rakibim zayıf olursa forvet yerinde kalıyor. 4-4-2 ve 4-3-3 oynadığım zaman ofsayt taktiği uygulamıyorum. 3-4-3 taktiğinde ofsayt var diyorum -
@forzacivan teşekkürler
-
Hayatımda bu kadar saçma bi oyun görmedim. Rakibim bilgisayar, 700m euro değer farkı var 1-1 berabere kalıyorum
-
merhaba arkadaslar bugun tottenham la macım var ben chelsea yim o 1. ben 4.
kadro değeri benim 50m fln daha fazla 433b kk oynayacak
bende 433a kk oynuyorum değerler 70-80 arası ofsayt kapali alan savunması sizce böyle mi cikmaliyim yoksa değiştirmeli miyim? -
@Onur-BAHADIR Demekki taktiğiniz kötü hemen oyundan bilmeyin bunu
-
@sukruciger maç kimin sahasında
-
@mrtgll33 deplasmanda
-
ben hep hedefi düşük takımlar alıyorum ama iyi de calistiyirom
-
@sukruciger 4231KGV olabilir risk almak istemezsen
-
@mrtgll33 peki son soru çizgi taktiklerim nasıl olsun ?
-
@sukruciger 40-60 arası
-
@mrtgll33 teşekkürler