*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Rusewicz
Nie ma co się załamywać, każdemu przytrafia się słabszy okres. Spokojnie to przetrwaj, a potem jak wystrzelisz z formą to będziesz nie do zatrzymania :slight_smile: :fingers_crossed: -
@CorreThe Gratki wygranej Michał :clap_tone1:.
-
-
Czerwo w 12 minucie i z takim rywalem jak Dovco na jego terenie porażka.. tylko 1:0, a grałem normalnie:(
-
-
@Stefan-Joptwojmać
Taki menedżer jak @Dovco_HandF nie wybacza błędów, a w tym meczu niestety była nim czerwona kartka. W tym meczu się nie udało, ale trzeba być dobrej myśli i w rewanżu na pewno będzie lepszy wynik :slight_smile:. -
-
@Stefan-Joptwojmać
@kondziowa1 chyba kompletnie pod formą, co patrzę na wynik, to cały czas prawie porażka :(. -
Na 8 kolejek grałem 5 wyjazdów.. w których testuję 451 szeroko skrzydłami także będzie lepiej, dziś udało mi się przejść jednego z faworytów do wygrania ligi oraz pucharu.. i to mając gorsze statystyki:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Spokojnie Stefan nie chodziło mi o Ciebie, mówiłem o @kondziowa1 :slight_smile:. Tobie przecież tak źle nie idzie :fingers_crossed:. -
Mi też idzie nie najlepiej. Za to jutro gramy z @kondziowa1, więc będzie się działo w naszych meczach zawsze padało dużo bramek;p
-
@Stefan-Joptwojmać
Może to będzie czas, gdzie ktoś z was się przełamie i po tym meczu zacznie seryjnie punktować :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać
Może to będzie czas, gdzie ktoś z was się przełamie i po tym meczu zacznie seryjnie punktować :slight_smile:.Nikt się nie przełamał.. 1:1 i jeszcze dostałem czerwo w 29minucie ;[
-
@Stefan-Joptwojmać
Chyba nikogo nie zadowala ten remis, ale bardziej powinien satysfakcjonować Konrada, bo grał na wyjeździe, ale nie poprawia to jego sytuacji w lidze. -
@Byku-Duma-Warmii said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać
Chyba nikogo nie zadowala ten remis, ale bardziej powinien satysfakcjonować Konrada, bo grał na wyjeździe, ale nie poprawia to jego sytuacji w lidze.Tu grają jedni z najlepszych Polskich menago, więc i poziom jest wysoki;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Wiem :slight_smile:, też chciałem zagrać, ale niestety zabrakło miejsca dla mnie w tym roku :(.