OSM Taktikleri
-
@Karsotuzaltı B daha ofansif, B oyna
-
@Karsotuzaltı Rica ederim umarım etkisini görürsün, presi 80 yap
-
hücum gücü yüksek olan defansları bek olarak hücum gücü düşük olanları stoper olarak oynatıyorum ortasahadada hücum gücü yüksek olan kanatlara defansı yüksek olanları ortada oynatıyorum forvettede defansı düşük olan santrafor olarak defansı yüksek olanları acıklara koyuyorum bundan baska bi bilgisi olan varmı bide 4-3-3 b ve 4-4-2b de orta sahanın ilerisinde olanları hücum defans ort. gücü eşit olanlarımı oynatmalıyız yoksa hücüm gücü yüksek olması yetermi ve bu hüc. def. ort. gücü eşit olan örnek olarak 94-94-94 olan bir orta sahanın bi yeri varmıdır arkadaslar
-
-
@Karsotuzaltı Oynatırsın ama her oyuncu mevkisinde daha iyi randıman verir
-
@Karsotuzaltı Rica ederim
-
Hocam merhaba dun verdiğiniz taktikle deplasman 3-2 yendim Tottenham ı.
Bugun Arsenal le oynuyorum kadro değerim 100m daha fazla evimde oynayacağım adam 541 taktiğiyle çıkacak daha önce hiç karşıma bu taktikle oynayan gelmemişti.Simdi ben buna 433 mu çıkayım ve ciZgi taktiklerim ne olsun şimdiden teşekkürler
-
@sukruciger Tebrikler 433B KK pres 70-85 arası olsun, mevkiler sabit
-
@mrtgll33 a mi b mi oynamak mantıklı evinde hocam bir de diğer cizgi taktikleri ve ofsayt ve savunma nasıl olmalıdır ?
-
@sukruciger B oynamak daha mantıklı, mevkiler saibt alan savunması ofsayt kapalı
-
@mrtgll33 cok sağolun hocam bayagi birşeyler kaptım aksama sonucu yazarım