[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
-
Jutro pojawi się info odnośnie dalszej części turnieju oraz tabelka.
-
@Stefan-Joptwojmać
Porażka Jurka , rzadki widok w tym turnieju. Tym większe brawa należą się dla @krystian16061994 . -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki kiedyś musiał przegrać, dla mnie to bardzo cenne zwycięstwo
-
Do wszystkich którzy biorą udział w tym turnieju!
Jest taka sprawa Panowie,omyłkowo wchodząc przez telefon pomyliłem ligi i kupiłem gracza jednego ponad limit... Była to moja pomyłka za co przepraszam... Wiem,że @mihau1878 miał anulowaną karę za transfer przed 16 kolejką... Czy można mi też ową karę anulować -15 pkt to spora strata a wciąż mamy szansę na drugie miejsce... Jest koniec ligi... Kupionego gracza ponad limit czyli Dimata nie będę wystawiał w podstawowej 11 ani trenował.. Dzięki
-
Przedyskutujemy sprawę z stefanem i damy informację.
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Do wszystkich którzy biorą udział w tym turnieju!
Jest taka sprawa Panowie,omyłkowo wchodząc przez telefon pomyliłem ligi i kupiłem gracza jednego ponad limit... Była to moja pomyłka za co przepraszam... Wiem,że @mihau1878 miał anulowaną karę za transfer przed 16 kolejką... Czy można mi też ową karę anulować -15 pkt to spora strata a wciąż mamy szansę na drugie miejsce... Jest koniec ligi... Kupionego gracza ponad limit czyli Dimata nie będę wystawiał w podstawowej 11 ani trenował.. Dzięki
@AC-Bubol said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Przedyskutujemy sprawę z stefanem i damy informację.
Karę miał zawieszoną, a nie anulowaną, warunki wypełnił więc nie ma tematu. Uczciwie przedstawiłeś temat, więc i Tobie zawieszamy karę. Musisz go jak najszybciej sprzedać dlatego, że jeśli go nie wystawisz do meczowej 18 to i tak komputer może Ci go wstawić jeśli będzie miał wolny slot w rezerwowych napastnikach. Po prostu automatycznie wypełni ubytki. Warunek jest taki, że nie wystąpi w żadnym meczu.
-
@Dovco_HandF @sniki26 @martin343
Uwaga. Wartość kadr się nie zmieniła, natomiast Termalice i Wiśle Płock zmieniono cele. W związku z tym my do punktacji zaliczamy poprzednie cele. Termalica cel 10, Wisła Płock cel 13. Mam nadzieję, że do startu lig nic już się nie zmieni. Proszę kapitanów o podanie składu jak najwcześniej, by uniknąć ewentualnych problemów.2 kolejka
SL - Legia cel 1, Piast cel 7, Termalica cel 10, Ruch Chorzów cel 13
Husaria - Lech cel 2, Cracovia cel 4, Pogoń cel 7, Arka cel 10
PE - Lechia cel 2, Wisła K cel 7, Śląsk cel 10, Korona cel 13
PW - Jagiellonia cel 4, Zagłębie cel 7, Górnik Ł cel 10, Wisła P 13 -
-
@Stefan-Joptwojmać Jejeczne dzięki Skonsultuję skład na forum Grupy. Kiedy planowany jest start 2 rundy Turnieju?
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Jejeczne dzięki Skonsultuję skład na forum Grupy. Kiedy planowany jest start 2 rundy Turnieju?
@sniki26 @Dovco_HandF @martin343
Liga będzie kontynuowana czyli od razu, tak by oszczędzić jak najwięcej monet:)
-
-
@Dovco_HandF
Lider powraca na drogę zwycięstw . -
@Stefan-Joptwojmać U nas będzie zmiana gracza i kapitana zarazem.Za mnie będzie @ToomAnyWays .Skład i wybor celi podamy niebawem
-
@Byku-Duma-Warmii sniki jest tylko 3 punkty za mną Jeszcze wszystko możliwe i kwestia tytułu pozostaje nadal nierozstrzygnięta.
-
@sniki26
Musisz walczyć i wywierać presję na Jurku, a rusz może podwinie mu się noga. Wtedy musisz wykorzystać szansę i wskoczyć na pozycję lidera :slight_smile:. Najważniejsze jest jednak to, żebyś nie odpuszczał do samego końca . -
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Bedzie ciężko wskoczyć na pozycje lidera, za dużo remisów u mnie ale powalczymy do końca.
@Byku-Duma-Warmii said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@sniki26
Musisz walczyć i wywierać presję na Jurku, a rusz może podwinie mu się noga. Wtedy musisz wykorzystać szansę i wskoczyć na pozycję lidera :slight_smile:. Najważniejsze jest jednak to, żebyś nie odpuszczał do samego końca .To jest turniej składający się z czterech lig, gdzie zdobyte punktu są sumowane także nie ma co odpuszczać żadnego meczu, bo potem może tego przysłowiowego punkcika zabraknąć. Końcówka jest bardzo emocjonująca zwłaszcza na dole wszystko może się zdarzyć dużo punktów można stracić, dużo też zyskać także do boju!