🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@mihau1878
Każdy medal :first_place: reprezentanta lub reprezentacji Polski :flag_pl: cieszy, nie ważne w jakiej jest dyscyplinie :slight_smile:. Ważne by krok po kroku sport w Polsce stawał się na wyższym poziomie. Oczywiście wielkie brawa dla Adriana za ten złoty medal :first_place:. -
-
Piotr Gacek również zakończył karieręTo już 3 reprezentantów Polski, którzy kończą karierę siatkarską w tym roku.
-
@mihau1878
Niestety pewna era w polskiej :flag_pl: siatkówce powoli się kończy. To już nie będzie ta sama drużyna co kiedyś. Aż się łezka w oku zakręciła ;(. -
@mihau1878
Kurczę, przespałem kolejny wyścig :(. Kolejny muszę już obejrzeć obowiązkowo.
Tabela generalna po wyścigach w tym sezonie:
Tylko Finlandia :flag_fi: ma swoich przedstawicieli w pierwszej dziesiątce .
-
@mihau1878
Te bloki pokazane w tym filmiku , po prostu coś pięknego :slight_smile:. -
Śledzicie troszku ksw czy nie?Największa gala mma w europie,fajnie ze mozemy sie czymś takim pochwalić.Same chiciory nas czekają:
*khalidov-Mańkowski
*Różal-Rodriguez
*Pudzian-Tyberiusz
No i wiśienka prze państwa Koksu z popusiem Ten drugi walczy o swoją twarz właściwie,leń wstrętny.. -
@Sochaczew86
Raczej nie śledzę KSW, ale jak jest gala mma to obejrzę kilka walk. Na KSW Colosseum chyba najbardziej mnie interesuje walka khalidov-Mańkowski -
@Sochaczew86 Mnie interesuję, ale może znajdę w necie walki. Nie mam zamiaru kupić pay per view .... Już wolę za taką cenę iść na mecz na żywo.....
-
@Sochaczew86
Chyba trzeba będzie obejrzeć :desktop:. -
@Damiś27 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@Sochaczew86 Mnie interesuję, ale może znajdę w necie walki. Nie mam zamiaru kupić pay per view .... Już wolę za taką cenę iść na mecz na żywo.....
Wyobraź sobie:Gala 37ma bodajże -Pudzian z Popem(pierwsza walka Popa)
Dziecinka uspana już koło siódmej-no to szybka organizacja.Pukam do sąsiada-wyciągamy ze skarpet zaskórniaki .Pełna konspiracja bo już myślimy ile alkocholu zakupić oficjalnie i nie oficjalnie.Wbijamy do pobliskiego sklepu-gdzie nasze mordy są dobrze znane przez nasze sprzedawczynieOne na nas my na nie.Oficjalnie czteropaczek i dwu setka-łysy mówi:"To jeszcze dwu seteczke wezmę" Na to szybko ja:"To też dwu seteczke wezmę -jakby nerwy zenitu sięgałydo tego jeszcze dwa bronki poprosze proszę pani".Lecimy do mnie.Komp spieprzony,wyciągamy tableta-podłączamy pod głośniki.Rozsiadamy się w kuchni,wykupujemy na szybko pey per viu.Sprawdzenie sprzętu,ok działa!Szybki zabieg początkowy:po dwu seteczce (oficjalnie po piwku też otworzylismy) .Do walki wieczoru ledwo ledwo wyrobilismy się w końcu jest.Chipsy i takie tam w tle,mowię:Łysy do kibelka ide na sekundkę,bach bach wracam-patrzę a tu po gali.Popek w szoku,ja w jeszcze większym-łysy nawet się nie odzywał..kurna jego mać,rozgoryczenj bylismy tak że wsiedliśmy na pędzidła:innaczej rowery..dalej nie pamiętam już nic podsumowując:Nasz "wysiłek" włożony w tą gale-nie przełożył się..ale polecam takie odreagowanie -
@Byku-Duma-Warmii generalnie wszystko zaczęło się w 1996 roku na olimpiadzie w Atlancie.Polacy jako mistrzowie świata juniorów mieli być czarnym koniem tutnieju. tak się nie stało.nie udzwigneli presji.5 spotkań w plecy.1 wygrany set (z Argentyną, chyba).jednak po tej klęsce I wielkich oczekiwaniach ze strony władz związku i całego narodu przyszły lepsze czasu.czasy o których będziemy długo wspominać
-
@huzar-shakir
Masz rację, ale przynajmniej widzieliśmy jakieś świetne występy Polskiego zespołu , bo niektórym nie było to dane. -
@Byku-Duma-Warmii Wielu tu takich.Ja oglądałem każdą ważne imprezy.Nie tylko w wykonaniu siatkarzy.
-
@huzar-shakir
To dokładnie tak jak ja :fingers_crossed:.