LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
Znamy już wszystkich półfinalistów LE!
-
@Michal_ACM Zdążyłem obejrzeć jeszcze karne Besiktas - Lyon po meczu United. Nawet Rybka strzelał. Były emocje.
-
@ToomAnyWays Taaa, taktycznie wszedł w 120+2 minucie żeby strzelić karnego
-
@Michal_ACM hahah, faktycznie
-
@ToomAnyWays @Michal_ACM Dokładnie i to zadanie wypełnił Rybus. Szkoda że tak mało gra Rybus. Powinien poszukać może innego klubu.....
-
Nie wiem jak oni to robią, że w weekend grają bardzo dobry mecz, by potem w tygodniu znów zagrać trochę słabszy :(. Ale najważniejsze, że udało się awansować, tylko nie potrzebnie, że dopiero po dogrywce to zrobiliśmy, bo to kolejne minut w nogach naszych zawodników :(. Bardzo dobry mecz w wykonaniu United był, aż do strzelenia :goal:, a potem sam nie wiem czemu nasz zespół oddał inicjatywę i każdy widział jak to się skończyło. Oby jak najmniej takich meczy, gdy strzelamy bramkę i oddajemy inicjatywę dla rywala zamiast go dobić.
-
@Byku-Duma-Warmii Naszą najgorszą bolączką jest skuteczność. Zobacz ile mieliśmy okazji w tym meczu i nie tylko.
-
Znamy pary LE:
-
@Michal_ACM Poczekajmy na oficjalne potwierdzenie co ze Zlatanem.. Mam nadzieję,że to nie krzyżowe bo to będzie masakra... Sam zerwałem krzyżowe i wiem co piszę.. Tylko w moim przypadku wyglądało to jeszcze gorzej.. Oby to były co najwyżej poboczne lub jakiś drobiazg.. Zlatan diable wrócisz mocniejszy!
-
@Damiś27
United chyba lepiej trafić nie mogło :slight_smile:. Najsłabsza w tej stawce Celta i jeszcze do tego rewanż u siebie . -
@Byku-Duma-Warmii Zgadzam się. Stawiam na Finał: Lyon-Manchester United
-
No nie wiem czy Celta taka najsłabsza
-
@Michal_ACM Mamy na myśli z tej 4 w półfinale to Celta wydaje się najsłabsza.
-
@Michal_ACM Zobaczymy jak zagrają przeciwko MU
-
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Na tym etapie nie ma słabych drużyn Panowie
To prawda, ale i tak Manchester United wygra Puchar Ligi Europy, co da mu przepustkę do gry w Lidze Mistrzów oczywiście . "Czerwone Diabły" bronią honoru angielskiej piłki w pucharach :clap_tone2: .
-
@Dovco_HandF said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Na tym etapie nie ma słabych drużyn Panowie
To prawda, ale i tak Manchester United wygra Puchar Ligi Europy, co da mu przepustkę do gry w Lidze Mistrzów oczywiście . "Czerwone Diabły" bronią honoru angielskiej piłki w pucharach :clap_tone2: .Warto zauważyć że już nie ma ani jednej niemieckiej ekipy :flag_de: