Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@mrtgll33 reis geldi o bi el atar şimdi bana :=)
-
@mrtgll33 reisim burda şimdi kıtadan amerikayı seçtim ligi amerika birleşik devletleri yaptım burda kupa da var degilmi ?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Tabiki
-
@mrtgll33 reisim peki bişe ingiltere 2 3 4 5 lig'lere ne diyorsun bu konuda ?
-
@mrtgll33 onlar 24 takım ?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard aynen 24 takım, o ligi doldurmak ve lig boyu dolu tutmak çok zor
-
Dyabla morata yı kasifte bulamiyorum ne diye ararmam lazim yada şans eseri cıkmiyor mu
-
@nekketsu1 kardeşim kriterleri şöyle yap
Forvet
90+
<24 yaş kriteri sadece böyle yap
Ben ikisini aynı anda getirdim -
Abi kendim lig kurucam şöyle en fazla 16 takimlik hedef 3-5-7 olan takımları alarak sampiyon olabilecegim bir lig varmıdır
-
@TheKing-38 Güney Afrika olaabilir
-
@TheKing-38 azerbaycan, ukrayna, singapur, çok var ki böyle say say bitmez
-
ingiltere,almanya,italya,türkiye ispanya haricinde hedefi 4-5-7 yada 9 olan oyuncu gücleri 75+ olan takım önerebilirmisiniz arkadaşlar
-
@Thakles Fransa liginden Rennesi tavsiye edebilirim. Hedefi 9 kadro fena değil kadrondaki oyuncuları satıp iyilerini alırsan şampiyonluğu epey kovalarsın. Ben şu an Rennes ile 1.yim en yakın monaco 6 puan arkamda lig başladığında 14 menajer vardı şimdi 8 e düştü ama iyi yani. Onun haricinde Brezilya liginden Coritiba tavsiye ederim. Gürcistan liginden Chikhura hedef 10 şampiyon kesin olursun yani. Ama İngiltere liginde oynarım dersen southamptonu alabilirsin hedef 7 oyuncuları çok iyi satıp kadronu iyileştirirsen çok güzel olur. Ben daha önce şampiyon yaptım şimdi gene southamptonu aldım
-
@Thakles kardeşim bir de italyayı tercih edersen atalantayı tavsiye ederim takımda çok sağlam gelişen oyuncular var ve oyuncularını iyi fiyata satarsan şampiyonluk ihtimali olan takım yaparsın onun dışinda ispanya liginden real sociedad ve celta Vigo yu tavsiye ederim dediğim şeyler onlar için de geçerli
-
Arkadaslar arsenal kariyerimde henuz ilk maclar oynandi , yeni basladi lig. 5 ortasaha oyuncum bulunuyor su an icin moutinho 100
ozil 97
ramsey 93
xhaka 92
cazorla 93Bu oyuncularin yanina sizce diawara 85 (19) mi yoksa brandt gibi bir oyuncu mu daha mantikli? Diawara cok genc ve daha cok def agirlikliyken brandt ofansif biraz daha. Akliniza gelen baska oyuncularda varsa onerilerinizi bekliyorum