Liga prywatna/publiczna
-
Jak zaprosić znajomych, którzy już grają i mają zespoły do wspólnej gry w jednej lidze? Problem jest taki, że nie wiemy w jaki sposób sie zaprosić(oczywiście musi to zrobić osoba zakładająca ligę). Poza tym niektórzy mają poblokowane możliwości prowadzenia kolejnych klubów. Dziwne, bo mimo, że miałem podobnie, ktoś wysłał mi zaproszenie i mogłem z niego skorzystać, mimo zablokowanego slotu. Proszę o pomoc. Dziękuję.
-
@kuba975tre
Bierzesz Znajomi, później Add Friends. Tam wpisujesz nazwę i dodajesz. Zawsze dzięki temu masz dostęp. Do tej osoby. Zawsze później można ją usunąć
Jeśli wiesz w jakiej ta osoba jest w grupie, tam znaczenie łatwiej ją znaleść- Metoda 1-Zaproszenie do ligi grupowe
Będziesz miał zamiast szarego niebieskie i musisz z znajomych zaznaczyć kogo chcesz do ligi zaprosić. Ważne żeby zaznaczać lub zapraszać graczy z konta do której ligi chcesz zapraszać. - Metoda 2-zaproszenie indywidualne.
Wchodzisz na ich profil i przyciskasz przycisk ten:
Ważne żeby zaznaczać lub zapraszać graczy z konta do której ligi chcesz zapraszać.
Mam całe ligi dlatego będziesz miał bardziej ciemne.
Zapraszam do korzystania z: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/500/pomoc-osm/441?page=23
- Metoda 1-Zaproszenie do ligi grupowe
-
Bardzo ładnie napisane. Doprecyzuję - nie da się usunąć znajomego, który skasował konto
-
Wszystko wyjaśnione, więc zamykam