đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
Po dzisiejszej wygranej w kolejce Championship zespĂłĆ Brighton & Hove Albion FC awansowaĆ do Premier League na sezon / . Uczynili to po latach gry na niĆŒszych poziomach. Wielkie brawa dla tej druĆŒyny .
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
Po dzisiejszej wygranej w kolejce Championship zespĂłĆ Brighton & Hove Albion FC awansowaĆ do Premier League na sezon / . Uczynili to po latach gry na niĆŒszych poziomach. Wielkie brawa dla tej druĆŒyny .
Fajne uzupeĆnienie znalezione na Ćwiatowym forum:
-
@mihau1878
Bardzo piÄkne obrazki i chwile dla zawodnikĂłw Brighton :slight_smile:.
DziÄkujÄ Michale za uzupeĆnienie mojego postu :fingers_crossed:. -
@mihau1878
Szkoda, ĆŒe w tym magazynie nie ma skrĂłtĂłw ze spotkaĆ danej kolejki :(. -
JuĆŒ jutro kolejna kolejka Premier League, piĆkarze wybiegnÄ na boisko po raz w tym sezonie. Tak wyglÄ da zestaw par na tÄ kolejkÄ:
Ze wzglÄdu na rozgrywki Pucharu Anglii spotkania tej rundy zostaĆy przeĆoĆŒone na inne terminy. A w Pucharze Anglii bÄdziemy mogli zobaczyÄ takie mecz:
Chelsea Londyn vs Tottenham Hotspur
Arsenal Londyn vs Manchester City
Wszystkie te starcia moĆŒemy zobaczyÄ na stacji Eleven bÄ dĆș Eleven Sports -
@mihau1878
DokĆadnie to moĆŒe byÄ juĆŒ koniec jego piÄknej i obfitujÄ cej w ogromnÄ iloĆÄ nagrĂłd kariery. Mam nadziejÄ, ĆŒe jednak tak siÄ nie stanie i Zlatan wrĂłci jeszcze silniejszy. -
W 34. kolejce Premier League Bournemouth Artura Boruca pokonaĆo Middlesbrough 4:0 (2:0), Hull Kamila Grosickiego byĆo lepsze od Watfordu 2:0 (0:0) - przy pierwszej bramce piÄkna asysta Grosika po rajdzie przy kontrze Hul, grajÄ cej w dziesiÄ tkÄ od 20 minuty. Swansea z Ćukaszem FabiaĆskim wygraĆo ze Stoke 2:0 (1:0). Fabian zaliczyĆ obronÄ karnego, w ogĂłle nie interweniujÄ c. Marco ArnautoviÄ strzeliĆ wysoko nad bramkÄ . West Ham zremisowaĆ z Evertonem 0:0
-
http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/50303/komunikat-klubu-w-sprawie-ibrahimovicia-i-rojo/
Niestety potwierdziĆ siÄ czarny scenariusz Ibra jak i Rojo zerwane wiÄzadĆa krzyĆŒowe. TakĆŒe majÄ po sezonie Panowie ehh
-
@daroo933
Niestety tak, zgadza siÄ obaj majÄ po sezonie i moĆŒe nawet po poczÄ tku nowego. Przynajmniej IbrahimoviÄ moĆŒe wrĂłciÄ dopiero w styczniu 2018 , a Rojo mam nadziejÄ, ĆŒe wrĂłci juĆŒ na przygotowania do nowego sezonu, bo na pewno waĆŒne bÄdzie by przepracowaĆ okres przygotowawczy z zespoĆem. -
Polecam kaĆŒdemu zobaczyÄ dzisiejsze starcie w pĂłĆfinale Pucharu Anglii, ktĂłry komentatorzy zapowiadali na bardzo dobre widowisko. Takie wĆaĆnie byĆo, w tym meczu byĆ naprawdÄ wszystko piÄkne gole, walka i super akcje. Oby jak najwiÄcej takich meczy .
-
-
United prowadzi do przerwy 0-2 po golach Martiala i Rooneya. TakÄ grÄ to ja rozumiem
-
@mihau1878 Arsenal wygraĆ po dogrywce z Manchesterem City 2:1 :thumbsup_tone1:.
-
@ToomAnyWays
Tak jest . Wygrana na bardzo trudnym terenie w Burnley. Super robota Panowie . Znowu gole Rooneya i Martiala daĆy nam punkty . -
@Przemek-Kaszti Mam nadziejÄ ĆŒe to koniec ery remisĂłw 1:1
-
@ToomAnyWays
Miejmy nadziejÄ, ĆŒe ta kontuzja Zlatana pobudzi do lepszej gry pozostaĆych zawodnikĂłw z ataku . -
@Byku-Duma-Warmii dzisiaj podobaĆa mi siÄ gra United, szczegĂłlnie przebudzenie Martiala i Rooneya, ktĂłry zagraĆ dzisiaj bardzo dobry mecz, chyba najlepszy w sezonie. Ćrodek teĆŒ funkcjonuje dobrze, Ander wymiata, kolejna asysta, Pogba czaruje, a Fella zaczyna graÄ tak jak trzeba.
Do tego CP wygrywa 1:2 z Live parÄ minut przed koĆcem meczu Czego chcieÄ wiÄcej