OSM Taktikleri
-
Arkadaş bu villareale karşı da hiç şansım tutmuyor ya çıldırcam artık
-
@TheKing-38 aynen öyle kardeşim
-
@Bilocan-Bingul Computer 3. helal olsun bot bile olsa hakiki botmuş
-
Rönesans tablosu gibi... 2 gün sonra Romayla maçım var intikam alıp buraya atacağım
-
@babuşthekıro tebrikler
-
@Sosyokrat teşekkürler hocam. artık öğrendik oyunu ilginç taktikler geliştirmeye bakıyorum 5 yemek hiç önemli değil
-
@babuşthekıro gelişmeye devam
-
Selamün aleyküm forumda yeniyim
-
@TheKing-38 Juve ilk birkaç maç aktif değildi hatırladığım kadarıyla. Şimdi galibiyet serisi var
-
Bu lige de anlam veremedim, en çok gol atanım, en az gol yiyenim ama liderin 6 puan gerisindeyim. Garip bir lig
-
@babuşthekıro Adam yenerken sen berabere kalırsan liderin daha çok gerisinde kalırsın kardeşim bunda anlam verilmeyecek bişey yok
-
@babuşthekıro valla kardeşim villarreal in botunada normal hocalı olanınıda sansım hiç tutmadı belalı takımım oldu artık
-
@babuşthekıro maşallah senin ligdeki Torino ne alemde
-
@Bilocan-Bingul menajer takımı bizim ülkeye yollamış kesin. yürek, kelle paça, kokoreç ne varsa yemişler gidiyorlar. adam da 200m yapmış kadroyu çok tecrübeli bir menajer de değil helal olsun iyi gidiyor baya
-
@Bilocan-Bingul bu arada aynısını ben feyenoord ile yaşıyorum. vitesseyim 2 maçta 8 gol yedim adamdan. kendimi kadrolarla avutuyorum artık. adam 600 milyon ben 180m
-
@babuşthekıro demek ki adam sistematik takılıyor ve yüreği bol yağlı yiyor