MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Zobaczcie jaka walka! Cztery wyniki bezbramkowe - tu nikt nikomu nie folguje do końca
Gratulacje dla Cezarro za zasłużone wygranie ligi:clap_tone2: -
@ciamajda said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Cezarro wywalczył lidera w lidze w pięknym stylu , brawo
Wiadomo, mistrz to mistrz:clap_tone1:
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Wiadomo, mistrz to mistrz:clap_tone1:
Dzięki Panowie , sam sprawiłem sobie ogromną niespodziankę wygrywając tą grupę Wygrana nie przyszła łatwo , każdy mecz był cholernie trudny ,tak że nawet takie skromne ,wymęczone zwycięstwo 1-0 powodowało dużą radość. Dzięki jeszcze raz wszystkim za wspólną grę i emocje , granie w tak doborowym towarzystwie to była dla mnie wielka frajda . Wielkie gratulacje dla wszystkich tegorocznych Finalistów ,dla pozostałych ogromne brawa za walkę do końca :clap_tone1:
-
@Cezarro To była czysta przyjemność z tobą grać i to nie tylko w lidze, ale też w wielu sparingach jakie zagraliśmy przeciwko sobie:handshake_tone2:.
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro To była czysta przyjemność z tobą grać i to nie tylko w lidze, ale też w wielu sparingach jakie zagraliśmy przeciwko sobie:handshake_tone2:.
Dzięki , moje zwycięstwo to również po trosze Twoja zasługa , gdyż w tych Mistrzostwach zacząłem grać ustawieniem 4-5-1 ,które Ty tak bardzo zachwalasz. Wzorując się więc na Twoich wskazówkach dopracowałem swoją własną taktykę do ustawienia 4-5-1 . Do tej pory praktycznie nigdy tak nie grałem ,we wszystkich innych rozgrywkach ligowych najczęściej cisnę 4-3-3 A ,też z całkiem niezłym skutkiem.Tutaj jednak pozostanę raczej przy obecnym ustawieniu , które do tej pory znakomicie się sprawdza .Wygrałem nim zarówno półfinał , jak i również i 1-wszą Rundę MP.
-
@Cezarro 451 rządzi i dzieli
-
I Pierdziu remis, ale szanse matematyczne jeszcze zostają a tak wgl Gratulacje Cezarro niezwyciężony na forum i dosyć mocny w rozgrywce
-
Brawo @Stefan-Joptwojmać pierwsza wygrana!!! nie mogłem pozwolić abys zakończył tę ligę bez wygranej, ta więc oto są 3 punkty w meczu ze mna. Dzięki porażce z Tobą żegam się z nadziejami na awans do finału. Po raz pierwszy nie awansuje do finału biorąc udział w MP. Czas na innych. Gratuluje wszystkim finalistom i powodzenia dla tych którzy zawalczą o awans w ostatniej kolejce pólfinału
-
Gratulacje dla wszystkich którzy uzyskali awans do finału, życzę wszystkim wspaniałej zabawy w finale.
Dla mnie półfinały skończyły się strasznym z rozczarowaniem, ostatnio mam straszny zwis formy albo po prostu stanąłem w miejscu a reszta zrobiła duże postępy. Czkawką odbił się fatalny początek rozgrywek i 6 pkt w 9 meczach. No nic człowiek uczy się na błędach ważne tylko żeby nie popełniać ich dwa razy. Za rok postaram się zrewanżować. -
Jest pierwsza wygrana, zmieniłem taksę na 451 i od razu efekt, szkoda tylko, że tak późno. No nic Michał na kogoś musiało trafić:)
-
@Marcin657827 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
I Pierdziu remis, ale szanse matematyczne jeszcze zostają
Sorki zawsze gram do końca, gratulacje dla moich grupowiczow Kalki i Damisia a także dla wszystkich uczestników za fajne rozgrywki.Kalka,Damis utrzyjcie nosa faworytom w finale !
-
@Marcin657827
W dużej mierze twój awans zależy też od mojego ostatniego meczu z moim kolegą z grupy: z kloskiem. Ale nie myśl, że ja mu odpuszczę - zawsze gram fair play, od początku do końca rozgrywki, bez względu na to z kim gram i o jakie miejsce. -
@Dovco_HandF Będę Ci dzisiaj kibicował ale sam muszę też wygrać
-
I znowu niespodzianki patrząc na to jacy menadżerowie odpadają.. Ale to może i dobrze jest nas coraz więcej: )
-
kto strzelil najwiecej goli w lidze? oczywiscie ze ja
w I rundzie tez najwiecej ich zapodalem -
@Stefan-Joptwojmać
Czułem że padnie na mnie -
@Michal_ACM
Mój pierwszy finał w pierwszym starcie w MP -
@Byku-Duma-Warmii Gratulacje Byku jedziesz po mistrza