MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Marcin657827 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
I Pierdziu remis, ale szanse matematyczne jeszcze zostają
Sorki zawsze gram do końca, gratulacje dla moich grupowiczow Kalki i Damisia a także dla wszystkich uczestników za fajne rozgrywki.Kalka,Damis utrzyjcie nosa faworytom w finale !
-
@Marcin657827
W dużej mierze twój awans zależy też od mojego ostatniego meczu z moim kolegą z grupy: z kloskiem. Ale nie myśl, że ja mu odpuszczę - zawsze gram fair play, od początku do końca rozgrywki, bez względu na to z kim gram i o jakie miejsce. -
@Dovco_HandF Będę Ci dzisiaj kibicował ale sam muszę też wygrać
-
I znowu niespodzianki patrząc na to jacy menadżerowie odpadają.. Ale to może i dobrze jest nas coraz więcej: )
-
kto strzelil najwiecej goli w lidze? oczywiscie ze ja
w I rundzie tez najwiecej ich zapodalem -
@Stefan-Joptwojmać
Czułem że padnie na mnie -
@Michal_ACM
Mój pierwszy finał w pierwszym starcie w MP -
@Byku-Duma-Warmii Gratulacje Byku jedziesz po mistrza
-
@Marcin657827
Zawsze trzeba wierzyć -
@Byku-Duma-Warmii Jak zaczynałem MP i zobaczyłem swoją grupę to myślę zerowe szanse na awans a skończyłem na 3 miejscu no i potem zobaczyłem grupę na pół finał i myślę teraz to naprawdę zerowe szanse na awans a jednak się udało !
-
@kuba-fala
Powiem Ci, że miałem podobnie, bo od razu trafiłem do grupy B, która była nazwana grupą śmierci i jakoś się udało awansować, a w półfinale to nawet nie wiem jak udało mi się awansować. W finale pozostaje tylko walczyć o jak najwyższe miejsce -
@Marcin657827 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF Będę Ci dzisiaj kibicował ale sam muszę też wygrać
Ty grasz na wyjeździe mecz ostatniej szansy ze snikim. On jest już pewny awansu, ale ci nie odpuści. Zawsze gra do końca. Ja mam kloska, na 10 meczów między nami 7 razy pada remis, 2 razy wygrywam ja, raz on. Zdecydowanie te jego wygrane przypadają, kiedy on jest gospodarzem spotkania jak dziś.
Jest jeszcze niepewny awansu mihau po wczorajszym remisie ze mną. gdyby wygrał byłaby inna śpiewka, a tak musi ograć chmurę. Szczęście mihau'a, że gra u siebie jak klosek i jest faworytem w tym meczu.
Awans pewny do finału ma Cezarro, ja, RTS1910_FCS, sniki.
Stawkę uzupełni 2 z 3 (największe szanse ma mihau, potem klosek i na końcu ty, Marcin, ale jak to mówią: weź los w swoje ręce - nie licz na innych, tylko po prostu wygraj swój mecz, bo podstawa).:goal:
-
@kalka301 Brawo! Robisz milowymi krokami postępy po zmianie na wersję 3.0 w OSM, kiedy możesz grać teraz na czterech kontach:clap_tone5:
-
Świetnie, świetnie 2 osoby z PSG w finale. Życzę jak najlepszych wyników
-
@Byku-Duma-Warmii
Gratulacje Byku, należał ci się ten sukces bez gadania:clap_tone1:.