🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Wizards i Celtics meldują się w półfinałach konferencji wschodniej! Zmierzą się tam ze sobą. Zapowiada się ciekawa rywalizacja. Clippers wyrywają zwycięstwo w Utah i doprowadzają do jedynego Game 7 w pierwszej rundzie play-off. Siódmy mecz w Los Angeles ale znając Clippers którzy uwielbiają przegrywać w pierwszej rundzie play off waśnie w Game 7, nie skreślałbym Utah Jazz W ogóle mimo mocnego teamu w ostatnich latach, Clippers nigdy w swojej historii nie wyszli poza drugą rundę play-off...
-
@Michal_ACM Joshua jest młody i silny ale Kliczko ma olbrzymie doświadczenie no i widać ze jest w formie, jak dla mnie wynik otwarty
-
@Marcin657827 No i Joshua wygrał w 11 rundzie, walka była bardzo ciekawa Najpierw w 5 rundzie Kliczko zaliczył knockdown, gdy wydawało się że AJ ma już Kliczkę, to w 6 rundzie nastąpiła zmiana i 6 rundę kompletnie zdominował Kliczko i 2 kolejne rundy były dla niego. Potem, w 9 rundzie AJ ponownie zaczął przeważać, tak samo w 10. 11 runda to dwa knockdowny Kliczki, który trzymał się jeszcze po tym, ale do 3 razy sztuka i sędzia przerwał walkę. Kliczko musiał uznać wyższość Joshui.
http://sportowefakty.wp.pl/boks/683897/co-za-wojna-joshua-nokautuje-kliczke-po-przerazajacym-thrillerze -
@ToomAnyWays Szkoda byłem za Kliczko. Świetna walka gratulacje dla dwójki. Myślę, że Kliczko jeszcze zawalczy mimo porażki wciąż jest świetnym bokserem. Cios w 6 rundzie Kliczki poezja jak Joshua wstał sam nie wiem. Do 11 rundy prowadził Władimir. Brawa dla Anthonego, że po walce z takim szacunkiem odnosił się do Kliczki coś pięknego to godny następca Ukrainca. Kliczko sam mówił po walce, że ma kontrakt na jaszcze 3 walki może rewanż kto wie z chęcią bym obejrzał. Kolejny przeciwnik dla Brytyjczyka? Chciałbym zobaczyć jego walkę z Wilderem który był dziś w nietypowej roli komentatora. A u was jak wrażenia?
-
@daroo933 kliczko wgl mega forma, świetna praca nóg, Joshua pływał ale wrócił i zwyciężył, świetna walka, tak jak było powiedziane przed walką, wygra ten który ma mocniejszą szczękę, też chciałbym zobaczyć walkę AJ kontra Wilder lub Kliczko-Wilder też byłoby ciekawie
-
@Michal_ACM said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@daroo933 Joshua
heh, krótka piłka. Kliczko do najmłodszych nie należy. Czas niestety nikogo nie oszczędzi. Nadchodzi pora na kolejnych. Z drugiej jednak strony nie można powiedzieć że to już koniec Kliczki. Być może jeszcze zawalczy... Jednak z każdym rokiem będzie mu coraz trudniej.
-
@huzar-shakir Holyfield walczył w wieku 50 lat więc czemu nie Kliczko
-
@Marcin657827 Hopkins w wieku 46 lat zdobył mistrzostwo świata
-
@pimus1910 Dlaczego błąd moim zdaniem jest wciąż w świetnej formie. Pamiętaj że przed tą walką nie boksował półtora roku od porażki z Fury. Wczoraj udowodnił że mimo porażki wciąż może walczyć z najlepszymi.
-
@Marcin657827 Dokładnie zgadzam się. Gdyby wczoraj Kliczko wygrał mogłoby to oznaczać duży spadek dla Joshui. A tak wygrał młodszy ale Kliczko jeszcze pokaże.