OSM Taktikleri
-
@LmnTRiX6734 433B kanatları kullanabilirsin
-
@Long-Hao-Chen said in OSM Taktikleri:
Merhabalar
Foruma yeni katılmış olmakla birlikte bir sorum bulunmaktadır.
Lig de henüz malubiyetim bulunmamakta. Hep 3-4-3 B - pas ile oynamaktayım.
Derbi maçı içinde rakibim de benimle aynı taktiği kullanmakta.
Bu maç için kulüpteki analizci 4-3-3 taktiğinin kusursuz olduğuna inancım tam diyor.
Taktiğimi değiştirmeli miyim? Yoksa bildiğim şekilde devam mı etmeliyim ?
Teşekkürler
Klüpte ki analizci nerde çıkıyor
-
@cassano90 stil olarak ne kullanmalıyım uzun top kullanıyor rakibim
-
@LmnTRiX6734 kanatları kullan.
-
@mrtgll33 Hocam rica etsem sizin için en iyi dizilişi ve çizgi taktiklerini söyler misiniz? Siz ne kullanıyorsunuz?
Kendinize özgü söylemek istemediğiniz taktikler olabilir öyle olursa da detaya girmeden anlatır mısınız? :slight_smile: -
Arkadaşlar merhaba,ben Chelsea'yim ve bugün kupa finalinde Arsenal ile karşılaşacağım benim kadrom bu şekilde;
Arsenal'ın kadrosu bu şekilde;
Şimdi Arsenal genellikle 4 3 3 kanat oynuyor çizgiler bekler ileri geri forveti destekle sadece hücum pres vs. 59-85 arası yapıyor alan savunması ofsayt yok (bunları bilmemin sebebi arkadaşım) bu akşam bana farklı bir taktikte çıkabilir 4 4 2 veya 4 3 3 çıkacaktır.Kupayı kazanmam lazım sizce taktikleri ne yapmalıyım.Kesin kazanmam lazım lütfen taktiklerinizi bekliyorum.Maç bugün 11'de.Çizgiler,pres vs. yüzdeleriyle beraber yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not:Antreman kampı yok. -
@MuratShn60 Fotoğraflar gelmemiş herhalde benim kadro değeri 1.100m arsenal 981m
-
@OguzCetins kardeşim ligi o taktikle oynayabilirsin oyuncuları sat daha iyilerini alarak şampiyon olursun
-
Merhaba Everton um kadrom gerçekten sağlam 101 lukaku 98 falcao 95 aguero forvet hattım ama 4 3 3 oynadım maçlarda 2 hafta berabere kaldım ne tür bir taktik denemeliyim ?
-
@Slanks53 4 3 3 b kanatları kullan deneyin tabi rakibe göre değişir
-
4 4 2 b paslı oyuna karşı nasıl taktik izlemeliyim rakibin kadrosu benimkinde bir tık güçlü
NOT: 3 forvet oynayamayacağım 1 cezalı forvetim var yedeğide yok -
verim alamadım 4 3 3 ten kadrom gerçekten iyi ama berabere kalıyorum düşük rakiplerle
-
@LmnTRiX6734 4-5-1 yada 4-2-3-1 oynat kgv çizgi taktileri 65 65 59 yap
-
Arkadaslar bugun evimde liverpool macim var ben arsenalim. Kadro degerim 410m 4-3-3 oynuyorum onun 320m kadro degeri var genelde 4-4-2 yada 4-5-1 oynuyor. Antreman kampi basabilir , antreman kampina karsi nasil taktik onerirsiniz? Forvetinde 103 dembele var baskada benden ustun bir seyi yok. (Benim forvetlerim 100dybala , 99neymar , 98alexis) orta saha , defans ve kalecim daha iyi.
-
Evindeysen kur 433 ünü bas özelini arkana yaslan kardeşim
-
@Hestera hocam evimde mac ,kamp bassam kazanmama sansim yokta simdi lig arkadaslar full ve 5-6 iyi takim daha var daha 5. mac bu pek kullanasim gelmedi erkenden. O kamp basarsa ve ben basmazsam kazanma ihtimalim kac?
Forvetler 100-99-98
Ortasahalar 100-98-94
Def 97-94-93-92
Kalecim 98Onun 103 luk 1 tane forveti disinda daha iyi oldugu bir alan yok
-
@MertcanOzzkan ilk haftalarda özel basmayı pek mantıklı bulmuyorum açıkçası. 433B kanat oyunu ile ev avantajını kullanarak yenme şansınız yüksek. eğer rakibin kampa giderse 523 uzun top denenebilir.
-
Tottenhamla maçım var deplasmanda takımım man utd 433b kk oynuyor bu maç için hangi taktiği önerirsiniz?
-
@OMEROZCAN32 bro şuan ben 5-3-1-1 dizilişini kullanıyorum southampton ile. Kontra atak taktiği, defansif, yüksek hızda paslaşma, pres de en fazla 80 yapıyorum. Defans geride, orta saha defansı destekle, forvet ileri. Bu taktikle iyi gidiyorum, düşük takımlara fazla gol atabiliyorum, büyük takımlarla da en kötü berabere. ama genel olarak yeniyorum. Kadro ortalamam düşük olmasına rağmen.