MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Rusewicz said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Odbiegając od tematu, osiem monet dostałem za tą lige półfinałową gdzie wydałem na nią z 500
Mnie natomiast te holenderskie dusigrosze dały jedynie 14 monet za wygranie ligi półfinałowej , a wydałem ok.900 monet gdyż grałem min. 10 sparingów dziennie .
-
o ktorej beda zaproszenia Panowie?
-
1 zwycięstwo i 14 remisów nie wystarczyło do awansu.. natomiast wystarczyło, by zrealizować 2 cele które miałem pod koniec ligi - wygrać jakiś mecz i nie być czerwoną latarnią ligi..
Gratulacje dla wszystkich FINALISTÓW to był morderczy półfinał powodzenia:)
-
@cogito
To ja zajmując 6 miejsce jak dobrze pamiętam dostałem chyba 14 monet -
@Byku-Duma-Warmii to dlaczego dostałem tak mało?
-
@Damiś27
Raczej nie do mnie to pytanie -
8,9 czy 14 to i tak śmieszne ... każdy z nas wydał co najmniej 10-20 razy tyle, więc rozkminianie dlaczego ja dostałem 8 a kumpel 9 nie ma chyba zbytniego sensu.
Płacenie tymi monetami to parodia, żeby zagrać sparing trzeba oddać 4, a za głupi transfer z LT musisz wydać 1, więc te kilka monet mogą sobie w buty wsadzić to będą mogli spoglądać na nas jeszcze bardziej z wysoka!!!!
Kilkadziesiąt monet czy nawet 100-200 to powinna być normalka, przecież w normalnej lidze z transferami musisz wydać kilkadziesiąt monet (tylko na TL), aby utrzymać jako taki skład, a gdzie spary ....???? -
@Biker294 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@CorreThe to widac ze mistrza wygra ten kto najwiecej monet wyda... pieniadz juz rzadzi ta gra
Akurat jeżeli chodzi o te rozgrywki to niekoniecznie , gdyż tutaj wszystkie "przyspieszacze za monety " które dają przewagę ,są zablokowane . Wszystkie monety które wydałem poszły na sparingi .Natomiast jeżeli chodzi o te ligi gdzie opcje za monety są dostępne ,to całkowicie się zgadzam z Twoim zdaniem . Ta gra to teraz typowe " pay to win "