MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Łukasz-Kowalski
Nazwa ligij est stara z półfinału, nie zdążyłem zmienić, ale żeby nie mieszać już w głowach - nazwę zmienię jutro wieczorem jak już wszyscy dołączą. -
@Dovco_HandF już jestem
-
@Cezarro
Ciekawa propozycja, ale jak to sprawdzisz, kto ile zagrał sparingów? -
@kuba-fala Powodzenia!
-
@Cezarro
Można by pozwolić na wszystko albo zabronić wszystkiego. Dlaczego nie wprowadzić tajnych albo obozów ? Trzy a może 7 sparingów ? Jeden tajny czy 4 tajne ? Dwa obozy a może trzy ? Zasady powinny być określone przed rozpoczęciem mistrzostw i sprawa rozwiązana. Jednak zawsze coś może pójść nie tak i ktoś będzie niezadowolony. Mi to lotto szczerze mówiąc, bo i tak mistrzuniem nie będę zwłaszcza, że będę miał sporo godzin straty (takie argumenty też już padały w tych mistrzostwach) -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro
Ciekawa propozycja, ale jak to sprawdzisz, kto ile zagrał sparingów?Trudno , w takim układzie trzeba będzie grać bez sparingów .
-
@cogito Masz w 100% rację.:radioactive:
-
Jestem na tak
-
@Biker294 Zaakceptowany, wbijaj!:hand_splayed_tone2:
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro
Ciekawa propozycja, ale jak to sprawdzisz, kto ile zagrał sparingów?To może chociaż zezwolić na sparingi jedynie w okresie przygotowawczym ?
-
Czy w finale MP chcemy grać, używając meczów sparingowych?
Cezarro TAK
RTS1910_FCS
Dovco_HandF TAK
sniki26 NIE
klosek NIE
mihau1878 NIE
cogito NIE
CorreThe TAK
Łukasz Kowalski
Biker294 TAK
kuba fala TAK
Byku Duma Warmii TAK
kalka301 NIE
Rusewicz NIE
ciamajda NIE
Damiś27 NIE
bylus22 NIE
damśli7Mimo, że nie wszyscy odpowiedzieli, przechodzi odpowiedź "NIE" (9 głosów na 17 możliwych)
Ja jako organizator naturalnie wstrzymałem się od głosu. -
.
-
Widze ze juz glosowac nie musze... Skoro zakazane sa sparingi to po co robic te screeny ? Co to za wymysl... ? Szczerze powiem ze nigdy tego nie robilem i nie umiem wrzucac na fotum...
-
Ja np bardzo czesto jestem raz dziennie na osm.... Takze jak mam miec ujemne pkt to wole nie grac....
-
ja tez nie dam rady robic screenow