🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii To oczywisste ale tutaj nawet slaba druzyna jest w stanie sie zmotywowac do tego stopnia ze mecz staje sie tortura . Dla Realu Celta jest bardzo ciezkim terenem nie daleko szukac Puchar Krola .
-
@maloba
Kiedyś musi nastąpić te przełamanie :slight_smile: -
@pimus1910
Niestety w ostatnich latach sędziowie coraz bardziej sędziują po te lepsze zespoły i to nie tylko w lidze hiszpańskiej:flag_es:, tylko w każdej lidze na świecie. -
Sprzedał się jak ostatnia ...
https://ndie.pl/cristiano-ronaldo-reklamuje-ramadan-egipcie/
-
@CorreThe
nigdy nie skreślaj Barcy przed końcem meczu Mecz Barcy-coś niespotykanego-takiego pudłowania to ja chyba nigdy nie widziałem-kilka sytuacji sam na sam plus zmarnowany rzut karny :face_palm_tone1: sedzia tradycyjnie musiał dorzucić swoje-jeden wydrukowany karny dla Barcy plus nie wiem co się stało przy pierwszym karnym,powtórki nic nie wyjaśniły. Jeśli Alba padł bez wcześniejszego kontaktu z rywalem to sędzia powinien już iść na emeryturę!! Myślę,że słaba gra Barcy wynika z szybkiej bramki Realu na La Rosaleda-nie było już wtedy koncentracji i było jak było-kto oglądał to wie. Co by nie mówić-tytuł kupiony,ale zawsze to tytuł,więc graty dla realu. VeB!! -
@pimus1910 nic tylko bić brawo królewskim