MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Łukasz-Kowalski
Ok, będę wysyłał wycinek ekranu, bo to umiem doskonale i tak jak chciałeś...Tylko boje się jak mnie nie będzie na komp, to na mnie trafi... i żeby nie było jeszcze raz nie chciałem meczów więc nie będę używał meczów towarzyskich.... -
no to ja bede w czarnej dupie..... Łukasz grales ze mna w I rundzie i w polfinale... inni rywale tez... przypomnijcie sobie moje logowania....... raz dziennie rano badz wieczorem... rzadko sie zdarza zebym 2 razy dziennie na osm byl............
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ostatnio korzystam tylko z telefonu także będę robił screeny z tel. Ale jak można na koniec sezonu sprawdzić to po co co kolejkę...
@Biker294 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
no to ja bede w czarnej dupie..... Łukasz grales ze mna w I rundzie i w polfinale... inni rywale tez... przypomnijcie sobie moje logowania....... raz dziennie rano badz wieczorem... rzadko sie zdarza zebym 2 razy dziennie na osm byl............
Panowie czytajcie uważnie a unikniemy takich pytań.... prośba o screeny będzie wybiórczo do kilku menadżerów co kolejkę, czyli może tak być że w ciągu całego sezonu 4-5 razy zostaniecie poproszeni o screen,
-
jak już sie uparliście na te screeny to na koniec ligi niech każdy podeśle screena i potem będziecie weryfikować tabele, proste.
btw.
**jak widzę organizację MP w tym roku ( a gram trzecie MP z rzędu) i to co się wyprawiało począwszy od kwalifikacji: nieprzestrzeganie regulaminu, miesiąc przerwy, " widzi mi się organizatorów " ,zmiany zasad w trakcie, to na 100% nie będę w takim syfie uczestniczył w przyszłej edycji.
Albo będzie z góry ustalone wszystko przed MP, cały regulamin bez możliwości zmian w trakcie ,albo sami sobie grajcie. Bo robicie prywatę że hej. Jak widzę ,że teraz się przepychacie o towarzyskie to się śmiać chce po prostu, totalna amatorszczyzna. I Wy sie dziwicie ,że w tym roku tak mało osób chciało grać MP? Nie wstyd Wam ? ** -
Przecież nie da się sprawdzić sparingów na koniec sezonu. Widać tylko w danej kolejce
-
@Michal_ACM
Jak czytam te niektóre posty to sam nie wiem co myśleć...Niektórzy zachowują się jakby grali w OSM od wczoraj..Czy tak ciężko przyjąć do wiadomości zasadę,że nie ma grania sparingów? Jak już było napisane-to będą wyrywkowe kontrole. Łukasz napisał,że w razie problemów z weryfikacją-więc może się zdarzyć jakiś problem techniczny i może być ciężko sprawdzić-takie moje gdybanie. Czy naprawdę zawsze ktoś musi robić jakieś problemy? Nie można przyjąć tego co zostało ogłoszone i w spokoju przygotowywać się do startu ligi? Kazuio-skoro jesteś taki wymagający to proponuję Tobie zorganizować takie Mistrzostwa od A do Z ,załatwić nagrody i być cały czas do dyspozycji. trochę zrozumienia panowie. Powodzenia :goal: -
Liga pełna, wszyscy dołączyli. Gramy. Szkoda, że bez sparingów. Fajne akcje w sparingach odchodzą, taka dodatkowa, pozytywna napinka:lifter_tone5:.
-
@Dovco_HandF
Wiesz, głosowanie zawsze można powtórzyć. Wystarczy założyć, że to poprzednie było tylko opinią kilku kolesiów i tym samym nie bierzemy tego pod uwagę -
@cogito Większość zadecydowała, to gramy bez sparingów. I tak już zostanie.
-
O kurde,co tu sie dzieje..Where sparta?!!dawać chłopaki w morde go i nożem!
-
Wszyscy powinni oddać głosy , żeby było sprawiedliwie. Jeżeli mamy 9 głosów na NIE to jeszcze jest możliwy remis ,oczywiście jeśli ci ,którzy głosów nie oddali zagłosują na TAK. Przy wyniku remisowym trzeba by zarządzić dogrywkę , a wtedy raczej większość zagłosuje na TAK ,żeby uniknąć komplikacji z wysyłaniem screenów.
-
@Cezarro Kto nie głosował - proszę głosować
-
@Cezarro Ludzie boicie się zagrać tak? Dla mnie dyskusja skończona, większość zdecydowała na NIE i koniec dyskusji. Finał się zaczął, Ci co nie oddali głosu to kogo wina? Moja? Jak glosujecie na w wyborach i nie pójdziecie to co powtarzają wybory? Zastanówcie się tak będzie sprawiedliwie....A nie że ten co kasę ma większe szansę na mistrzostwo czy dobry wynik.
To jest moje zdanie. Koniec Kłótni -
9 głosów było na NIE
Organizator nie głosuje we własnej sprawie, tylko przychyla się do woli większości.Proszę wszystkich o zakończenie wszelkich dyskusji, ponieważ nie ma to sensu. Skupiamy się sportowo na finale.
-
Ale momencik , przecież 9 głosów na 18 to nie jest żadna większość ,tylko połowa , tak ? Natomiast Organizator jest również uczestnikiem , więc powinien także oddać swój głos na którąś z opcji .