🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@huzar-shakir specjalnego tematu nie ma na takie sprawy
-
@pimus1910 To załóż Zawsze można można stworzyć topic HydePark w którym można pisać o wszystkim. Brakuje starej kawiarenki, więc jakoś trzeba sobie radzić.
-
@ToomAnyWays Znowu będą pajacować "gwiazdeczki"
-
@ToomAnyWays Mnie ciekawi aby Popek - Burneika . tyle czasu pajacuja i tak szczeze chyba kilkanascie sekund ta walke rozstrzygnie ..
-
@maloba Pewnie tak. Mnie najbardziej ciekawi jak będzie wyglądać walka Mameda z Borysem. Dwóch naprawdę dobrych zawodników w swoich kategoriach spotka się po środku w catchweighcie do 82 kg. Poza tym Gamrot vs Parke, Wrzosek vs Koike Erbst i Narkun vs Wójcik. Ciekawy jestem też jak potoczy się walka Jurasa. Bardzo lubię gościa, ale średnio widzę jego zwycięstwo w tej walce. Dostał mocnego dzika do tej walki i będzie ciężko mu wygrać. Kobiety też zapowiadają się ciekawie. Ariane to jedna z lepszych zawodniczek poza UFC w muszej, a Diana też umie się bić. Ogólnie zapowiada się ciekawie.
-
@maloba ja stawiam na Popka, chociaż jak się przewróci tak jak z Pudzianem i Burneika go dopadnie to będzie po walce ale w stójce powinien go rozstrzelać, Pudzian szybko skończy Kowalczyka tak podejrzewam, Różal przegra po dobrej walce a Mamed podda Borysa
-
-
-
@ToomAnyWays Popus zrobil robote gdyby go zamazac w zyciu bym nie pomyslal ze to on , widac wyciagnal wnioski z walki z Pudzianem albo to Burneika gowno ptrafi bo nic nie zrobil poza chowaniem sie
-
Trwa mecz Janowicza z Taro Daniel'em we French Open:
http://www.przegladsportowy.pl/tenis,jerzy-janowicz-taro-daniel-roland-garros-na-zywo-tenis,artykul,787519,1,289.html -
@maloba Popek vs Koksu to typowa walka pod publiczkę, wiadomo było na długo przed kto wygra i jak to się zakończy. Mnie zaskoczył Różal, nie spodziewałem się po nim że jednym ciosem położy Fernando i to w kilkanaście sekund. Z resztą chyba nikt się tego nie spodziewał. Podobnie jak zwycięstwa Jurasa z Sokoudjou, jednak ta decyzja była niejednogłośna i równie dobrze sędziowie mogli pójść w stronę Sokoudjou. Poza tym Koike według tego co myślałem, ładnie kontrolował walkę, parter ma mistrzowski, a pod koniec 3 rundy pięknie zneutralizował Wrzoska. Ogólnie było co oglądać i ta cała pseudowalka Popka i Koksa nie była potrzebna.
-
@ToomAnyWays Nie znam sie na tym i zbytnio nie sledze , ale za Popkiem bylem sam nie wiem dlaczego do Burneiki ogolnie nic nie mam
-
@maloba said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@mihau1878 Na Janowicza to szkoda czasu i oczu ! Gosc jest tak slaby ze tak naprawde moglby te pilki tenisistom podawac .
Nie zgodzę się, ale dzisiejszy mecz Polak przegrał 3:0(4:6;4:6;4:6)
-
@maloba Burneika mógł wygrać te walkę jedynie w parterze, w stójce nie miał szans no chyba ze hardkorowe kopnięcie Różal pięknie skontrował Rodriguesa, Pudzian zrobił co miał zrobić a Borys zaskoczył mnie, gdyby nie sprowadzenie mameda w końcówce walke mógłby wygrać Borys
-
-
@mihau1878 Czyli tak jak prognozowałem, mogą być problemy z Czeszkami i były. A wczoraj Serbki nas zmiotły zgodnie z przewidywaniami... MŚ nie dla nas.