Nabór do grupy Polish Eagles
-
Witam,
Zapraszam wszystkich zainteresowanych o złożenie aplikacji rekrutacyjnej, aby wstąpić do grupy Polish Eagles, gwarantujemy osobisty rozwój taktyczny i strategiczny oraz świetną zabawę w doborowym gronie w bitwach z innymi grupami.
Będąc w PE masz dostęp do tematów taktycznych, wskazówek kolegów oraz oczywiście możliwość wymiany poglądówGwarantujemy anonimowość!
Zainteresowanych proszę o napisanie do mnie wiadomości. W wiadomości należy napisać swój faktyczny staż w OSM, doświadczenia bitewne oraz swoje sukcesy indywidualne (wygrane ligi itp).
-
do góry wiadomość
-
Jeszcze raz jedziemy w górę z tematem. Wciąż szukamy kolejnych chętnych!
-
@Michal_ACM
Udało się wam już kogoś zwerbować ? -
@Byku-Duma-Warmii
Udało się ale żadnych nowych twarzy póki co -
Synowie marnotrawni wracają póki co
-
@Byku-Duma-Warmii wystarczylo wejść na profil grupy PE i wszystko by było jasne.Ja wszedłem i zobaczyłem.teraz wszystko już wiem.
-
@huzar-shakir Ty nie tylko na profil grupy wszedłeś
-
@Michal_ACM bez kitu synowie marnotrawni XD Szczególnie jeden xD
-
@huzar-shakir
Tak, zrobiłem, ale Łukasz mógł na przykład już z kimś rozmawiać na temat jego dołączenia do waszej grupy. Tego bardziej chciałem się dowiedzieć czy jakieś nowe twarze znajdą się w waszych szeregach. A zastanawiał mnie fakt, że @Bohatyr opuścił waszą grupę, czyżby koniec z OSM :thinking: ? -
@Byku-Duma-Warmii niestety Bohatyr w ostatnich miesiącach bardzo się wycofał i odpuścił osm. Gdyby był aktywny i chciał dalej bawić się w tą grę to za żadne skarby byśmy go nie wypuścili. Cóż, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci do gry
-
@Michal_ACM
Szkoda, że nasza OSM-owska społeczność traci takich graczy jak Bohatyr. Niestety to nie pierwsza już taka osoba, a nie możemy na to pozwolić, by nasza społeczność się osłabiała. -
@Byku-Duma-Warmii said in Nabór do grupy Polish Eagles:
@Michal_ACM
Szkoda, że nasza OSM-owska społeczność traci takich graczy jak Bohatyr. Niestety to nie pierwsza już taka osoba, a nie możemy na to pozwolić, by nasza społeczność się osłabiała.Niestety życie.... Ale może część graczy wróci już były takie przypadki
-
@Byku-Duma-Warmii
A czemu tu się dziwić,naturalna kolej rzeczy..po pierwsze życie osobiste,a po drugie-koszty jakie generuje OSM 3.0 przy grze w bitwach to jest kosmos..Trzeba wymyślić nowe reguły,które nie będą obciążały naszej kieszeni-w końcu to "tylko gra" -
@pimus1910 to tylko gra...trochę z wypłaty idzie na dostatnie życie tych tam w GB
-
@huzar-shakir
Otóż to..a co mają powiedzieć Ci,którzy jeszcze nie pracują.. -
@pimus1910
Masz rację, wszyscy musimy myśleć i ustalić takie zasady by wszystkim odpowiadały oraz zachęcały ludzi do naszej gry, a nie odpychały. -
@havsky - Witamy w szeregach Polskich Orłów :flag_pl: