OSM Taktikleri
-
4 3 3 B AGRESİF takımla kimse baş edemez sevilla forever
-
-
-
@Blenca kk daha iyi olur bence
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
arkadaşlar çok önemli bir maçım var bu gece oynanacak 4-4-2 b kanatları kullan taktiğine karşı hangi taktiği yapayım ? lütfen yardım edin kadro değerleri hemen hemen aynı
-
@furkan5134 4-3-3 a kk oyna rakipten güçlüysen değilsin 4-5-1 konra atak yada kgv de işini görür:man_juggling_tone5:
-
@mrtgll33 Selamlar ben napolıyım karşı rakıbım münih şampiyonlar ligindeyiz münih ligde 1.
368 milyon değeri var benim takım değerim 239 milyon nasıl bi taktıkle yenerım sizce acil taktık lütfen bu akşam oynanıyor maç benım sahamda -
@Kerem-Moises Selamlar ben napolıyım karşı rakıbım münih şampiyonlar ligindeyiz münih ligde 1.
368 milyon değeri var benim takım değerim 239 milyon nasıl bi taktıkle yenerım sizce acil taktık lütfen bu akşam oynanıyor maç benim sahamda -
Sa arkadaşlar sezone daha 2 gün var takımım Schalke 04 sizce ideal uygun diziliş taktik önerebilcek varmı ?
-
Beyler rakibim antrenman kampına gidiyor southampton ben chelseayim kadrom çok daha kaliteli ama kampa gitmiycem.4 4 2 A Oynuyor kgv alan markajı ofsayt yok.
Bu taktiğe karşı daha güçlü kadromla hangi taktikle çıkayım -
@GoldenIce001 6 defans 6 orta saha 5 forvet bulundur takımında. favori olduğun maçlara 4-3-3B pas oyunu veya kanatları kullanarak ofansif çıkarsın. Rakibin favori olduğu maçlarda 4-5-1 kaleyi görünce vur defansif çıkarsın.
-
@Sir-Umut-Birdal Eyvallah saolasın uygulayacagım.
-
Taktik maktik yok bam bam bam :))
-
3 4 3 b karşı taktiği nedir abiler bir yardım etseniz :((
-
@hakanercan Kadron iyiyse 433KK değişse veya dep de oynuyorsan 451-4231KGV olabilir.
-
3 5 2 kgv olmaz mı :d