-
@maloba
Nie wiem co się dzieje, być może coś dużego wprowadzają, dlatego takie usterki się pojawiają. -
@Byku-Duma-Warmii zobacz to wyczyscilem sklad i teraz ani opera chrome i fox wszedzie to samo odswiezalem przelogowywalem to samo
-
@maloba
Pomniejsz obraz, powinno zadziałać :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii nie chodzi o obraz jest suwak do polowy poprostu nie ma formacjii obraz tez nic nie daje
-
@maloba
Miałem to samo i zmniejszenie obrazu pomogło. -
po cholere powiększyli wszystko tak,że trzeba przesuwać strone góra dół żeby coś zobaczyć?? przecież każda przeglądarka ma zooma ! Debilizm do potęgi
-
- Większy trening (tylko w ten weekend) - PL
- Tylko w ten weekend: gracze otrzymują dodatkowe szkolenie z każdym treningiem!
- Odwiedź swoich trenerów, aby naprawdę postawili swoich graczy na test!
- Większy trening (tylko w ten weekend) - PL
-
@Damiś27 Nagroda dla aktywnych graczy :clap_tone1:.
-
@kuba-fala na apce niema z tym problemu
-
Jest promocja na monety jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem wystarczy kliknąć tutaj:
Poczym wybrać interesującą nas opcję:
-
No niestety monety szybko schodzą;)
-
Wydarzenie transferowe: od piątku czerwca do poniedziałku lipca
Tymczasowo są większe szanse na sprzedaż graczy na liście transferowej.Zaś od lipca na wszystkich platformach wejdzie coś takiego
- Lekarz będzie mógł zmniejszyć kontuzji gracza podczas jednego dnia z meczu, do aż
-
@Byku-Duma-Warmii nic tylko wystawiać grajków za 300 baniek
-
@huzar-shakir
Właśnie mam taki pomysł, żeby swoich najlepszych graczy w każdej drużynie wystawić na sprzedaż . -
@Byku-Duma-Warmii trzeba będzie spróbować
-
U mnie to zadziałało inaczej, nie chcieli mi najlepsi grajkowie zejść to dokupiłem 4 leszczy i sprzedałem ich za 47mln - wszystkich 4rech
-
@Stefan-Joptwojmać ...30 dopiero jutro.Zobaczymy co będzie się działo