Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/czerwiec 2017
-
Od Moderatora Forum oczekujemy: aktywności na forum naszej społeczności, znajomości zasad ortografii języka polskiego, umiejętność pracy w zespole, kulturalnego zachowania na forum w każdej sytuacji.
Do obowiązków Moderatora Forum należy: zajmowanie się dyskusjami na forum (monitorowaniem zachowania użytkowników, tworzeniem tematów i kontynuowanie już utworzonych przez użytkowników, aby utrzymać aktywne forum), organizowanie "eventów", dawanie dobrego przykładu.
Czas rekrutacji: od 14-06-2017 do 21-06-2017 włącznie.
Czas ogłoszenia nominacji: 22/30-06-2017.Aplikacje należy wysyłać do mnie ze swojego konta zarejestrowanego w profilu na OSM na adres: PL.support@onlinesoccermanager.com z dopiskiem: Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/czerwiec 2017. W aplikacji koniecznie proszę podać swój nick z gry.
W aplikacji należy odpowiedzieć na poniższe punkty:
|1.Imię.
|2.Wiek.
|3. Zawód/szkoła.
|4. Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku?
|5. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
|6. Jak widzisz swoją rolę na forum?
|7. Czy masz jakiś pomysły na nowe eventy/zabawy/turnieje na forum?
|8. Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?
|9. Dlaczego to właśnie Ty zasługujesz na tą rangę?Spośród kandydatów zostaną wybrane 1/2 osoby przeze mnie i Łukasza Kowalskiego.
-
Wataha poszła w twoje ślady Niedługo nikt nie zostanie :x
-
Nadal czekamy na zgłoszenia! Przypominam, że czas na składanie aplikacji jest do jutra włącznie!
-
@Stefan-Joptwojmać a liczą się te poprzednie ??? . Drugi raz nie chce mi się wysyłać
-
@huzar-shakir said in Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/czerwiec 2017:
@Stefan-Joptwojmać a liczą się te poprzednie ??? . Drugi raz nie chce mi się wysyłać
Trzeba raz jeszcze wysłać.
A co boisz się, że może coś się nie zgadzać ?;p
-
@Stefan-Joptwojmać ja jestem czysty jak łza