Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@daroo933
W takim przypadku nie powinno też liczyć się punktów zdobytych z botami. Skoro nie chcecie liczyć ich do klasyfikacji to nie można liczyć meczów z nimi. Czekamy na decyzję organizatora.Masz racje, skoro bierzemy boty pod uwage to bierzemy, nikt w ostatni dzien nie bedzie nic zmieniac bo to byloby bez sensu
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Stefan-Joptwojmać bez sensu z jakiej racji... rywalizacja odbywa się! między graczami a nie botami!! Przez to pewnie nie awansujemy....
Jak juz to mozna nie awansowac przez brak wystarczajacej ilosci zwyciestw a nie przez regulamin, wczoraj gralismy meczyk, gdybys wygral byloby prawie pozamiatane
-
@Hustin-Doffman szybko zmieniasz zdanie kolego... 9 godzin wcześniej pisałes co innego xD
-
Za późno jepszti złapał formę ale było nawet blisko bo wydostalem się z ujemnych pkt pierwszy i ostatni raz dołączyłem do turnieju w 2 kolejce...
-
U nas wszystkie Orły awans
-
Grupa C
@Łukasz-KowalskiVII.
Kolejność końcowa pary:- w przypadku równej liczby punktów dwóch par o kolejności decydują bezpośrednie spotkania (8 meczów)
-
@mihau1878
Jak wyniki między parami z miejsca ? -
@Rhett1
Dzięki Panowie za super walkę do ostatniej kolejki Dawno nie grałem w tak wyrównanej lidze, widać, że grali tu jedni z najlepszych graczy w Polsce:flag_pl: Muszę pogratulować dla @Szeregowiec, bo robotę jaką wykonał w tej rundzie była niesamowita i jestem bardzo szczęśliwy, że mogę z nim grać :slight_smile:. Jeszcze raz dzięki wszystkim -
@Byku-Duma-Warmii Nic dodać, nic ująć Rzecz jasna przyłączam się do gratulacji dla wszystkich, bo liga była na najwyższym poziomie
-
W Grupie B awans... faworytów, zresztą zdecydowanie punktowo odbili od reszty. Ligę wygrywa rzutem na taśmę Bolesław Chrobry, a najlepszą parą zostaje Dovco_HandF/Damiś27. Dziękuję wszystkim za fajne, pozytywne emocje przez ostatnie 3 tygodnie. To była czysta przyjemność grać z wami w tej lidze :clap_tone2:.
-
Zająłem 11 miejsce w lidze, ośmieszając się kolejka za kolejką i gram dalej. Świat stanął na głowie. Nie zasługuje na to żeby tam grać, wielu lepszych grajków odpadło, przez co jest mi wstyd Wielkie brawa dla Łukasza za robotę jaką wykonał. Niesamowite!